Undra vem som blir min och Linneas nyår kyss? hmm


HJÄRTA

H


Imorgon blir de paaaaaaaaaarty, eller hur Linnea?

De vi behöver är klackskorna och ett humör på topp!


Nyår

Ja imorgon är det ju nyår, jag är riktigt taggad för en rolig kväll!
Ehm imorgon ska jag upp tidigt för att fixa allt! ska åka och hmta en kläning jag tänkte låna av min kära syster!
sen ska jag vidare till Nacka för att möta upp Linnea, vi ska hem till hennes duscha, laga mat bara ha allmänt mys några timmar, sen ska vi sätta på musiken och börja tagga! fixa oss å kaosa! höhö den här kvällen kommer bli oförglömlig hah eller så kanske vi glöm den direkt! hehehe
jaja jag hade tänk ha ett par svarta lacktight en svart tupkläninig och en svart kort inne jacka! plus massa snygga smycken och mina höga klackskor, lockigt hår med en snygg makeup! hur låter de? lägger in en massa bilder på outfiten imorgon eller på lördag hehe!



Mysig kväll med Linda Hall

Aja Frida åkte hem, menadan jag åkte vidare in till stan för att möta upp Linda, vi kollade mest å tog en fika, riktigt mysigt! träffade även hennes syster dom är 21, blev riktigt glad för Linda frågade hur gamal hon trodde jag va då sa hon jaa mellan 18-20 hehe! så snällt!
a efter de åkte jag hem åt en mysigt middag med hela familjen sen kom Linda hit, vi tog de bara lugnt, hade ansiktsmask å pratade om alllt möljligt! en riktigt mysig kväll! saknar dig!
ehm imorse satte jag klockan 9  10 halv 11 11 12 jadu men stänger tydligen av den i sömnen! vi kom upp vid halv 1 då vi gick ner och åt frukost, vi började fixa hos, hon sminkade faktiskt mig heh! ja sen åkte vi hem till henne, hon bor vid midsommarkransen! va där ett tag fick träffa hennes familj, som var riktigt trevligt! synd att jag inte hann vara där så öänge bara! va tvungen att åka hem för att jag hade lovat att göra middagen idag, så hag och Linda åkte till Gustavsberg för att hon skulle till sin pojkvän Johnny!
Maten ja de vart kyckling emd runda steckta potatisar och min egna sås och sallad, riktigt gått faktiskt men märkte att jag inte skulle bli kok hahah!



Frida min sötnoooos

hejhej i tisdags va jag ju och lunchade med Anna sen åkte jag till Nacka forum där jag hade smink tid! det var riktigt roligt faktiskt! Frida kom även dit för att hon skulle sova hos mig, så efter de åkjte vi hem köpte lite godis på hemvägen! sen va vi bara hemma tog de lugnt hade allmänt mysigt! tog lite bilderr gjorde vi faktiskt!

kolla jag har världens finaste vän! Frida Andersson jag älskar dig med hela mitt hjärta, världens sötaste lillasyster!





hur fin är hon inte?

-

hejhej nu är jag emd Linda, skriver senare!
Pusssssssssss

- döö

nu ligger jag här i mjukiskläder och dricker te, mår jätte dåligt, vill bara soooova! :(

Idag va jag med den här snyggingen!


ta mig härifrån, orkar inte med allt!

.


blää på mig

hejhej!
idag gick jag upp vid halv 10 ungefär, har vaknat 123 ggr inatt för jag har frysit ihjäl, vi glömde stänga fönstret!
ehm fixade mig lite snabbt mötte upp Linda och Johnny i slussen, vi åkte in till söder för att Linda skulle pierca tungan! haha, hon va faktiskt jätte duktig! efter de åkte vi till ringen ett tag kollade lite sen skulle dom hem då åkte jag vidare till tc skulle byta ett par byxor som min storebror spräkt hah, gick runt istan själv i flera timmar, verklogen jätte skönt om jag ska vra aärlig, hittade även en julklapp till bästavän anna! vid halv 4 mötte jag upp anna satte oss på ett fik för att ta de lugnt och byta julklappar, heh jag fick världens fianste halsduk, och hon fick en jätte fin shorta! ja vi va i stan ett tag gick mest runt o kollade, åkte he´m va jätte trött hade inte ätit nått på hela dagen! :/ åt lite pasta med kyckling eller va de va! helt okej, sen hoppade jag in i duschen å nu ligger jag bara här och tar de lugnt, men jag är på jätte dåligt humör för jag vill ha godis men ormar inte åka å köpa :( åååh
aja imorgon ska jag upp och möta anna inne i stan för vi ska luncha, hon jobbar ju :/ så måste anpassa mig lite efter henne, efter de ska jag in till nacka forum för att göra sminkkursen ja fick i julklapp :)
hehe ska bli skönt med nytt smink! hörs senare







iaa sover hääär, nöff

hejhej bloggen, idag försov jag mig, skulle möt ia vid 11 tiden, vaknade av att mamma kom in vid halv å skulle säga nått, skyndade mig, sminkade mig på bussen påväg till forum, där vi va ett tag sen åkte vi vidare in till stan :) åt lunch hade allmänt mysigt! jag köpte bara en ny piercingstav, heheh
när vi kom hem, tog vi de bara lugnt åkte till mcdonald med mathias och där mötte vi upp mupparna själva Marcus, John och Besse, hehe
jaja nu har jag precis duschat ligger här i min söta morgonrock, hah vi ska nog bara ta de lugnt och kolla film!
hörs senare, pussssspussss / sabina & ia



Nattinuffsan!

Jamen nu ska jag nog sova, så jag jag kommer upp imorgon, hehe ska möta Ia i centrum vid 11 imorgon, maaagaaasch hurhurhurhur hahah jaja! natti, hörs imorgon mina babys!


Kolla vilken snygging, tjejer vet va ni tänker, men glöm han är min! moohoaha, heheh


Jag tror 100 % på "KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET"

-


Alla har en hemligbeundrare, och jag är din!


Min nyår ska iallafall spenderas med den här underbara tjejen!


Lite av de jag fick

hah ja jag fick lite alltmöjligt! tillexempel: En jätte fin halsduk och navelpiercing av sebastian, sen fick jag 2 presentkort på Kicks, Peaktröja, En jättefin vit Bondelid tunika, ilove! En jättefinväska! Morgonrock, Jätte fina ringar, Parfym, en sminkkurs på makupstore + smink för 500 och så fick ja mascara aa, mm massa fina grejer haha kommer inte riktigt på allt! 
lite av de jag fick iallafall skan lägga in bilder om ni vill!


imorgon!

Imorgon får vi se va som händer, många olika alternativ, sätter iallafall klockan på 10, så jag duschar och fixar mig, ska iallafall in till forum en snabbis och beställa tid till sminkkurs, sen stan! vetinte mer än! kanske åker in själv, men hoppas att anna sover här imorgon iallfall!




Jag och Sebastian för någon dag sen

Julfirande

hej förlåt för dålig uppdatering men skyller på julen den här gången faktiskt!

ehm igår vakande jag vid 1 av att min syster och hennes familj kom, så de va ju bara gå upp och duscha och börja fixa sig! när alla va samlade vid halv 3 kanske, då åt vi, satt och pratade, sen blev de kalle anka! hehe
ehm aa öppnade alla paket! blev riktigt nöjd faktiskt! sen vid 11 tiden gick vi ut och åkte pulka hahaah, alltid lika roligt att se pappa i backen! hehe
kom in hoppade in i duschen, sen en varm morgonrock sen gick jag ner till familjen igen och hade allmänt mysigt tills alla åkte hem! idag blev jag väckt vid halv 1 för att vi skule till mina kusiner, så jag hoppade in i duschen fixade jag mig fort :) hade de mysigt där med släckte å massa julmat! är de bara jag som inte tycker om julmat? :) aja kom hem badade hoppade in i en tshirt mjukisare och en mysigt tjocktröja, sen fick ja för mig att jag ville hyr film så åkte å gjorde de! kom hem åt lite thaimat, och nu försöker jag få igång filmen men de går sådär, hehe!




Min söta storebror och systerdotter!

Andra dagen på lovet!

hejhej, idag ringde anna och väckte mig, jag fixade mig fort packade träningsväskan, sen så körde mamma mig till skuruskola, där man fick många blickar! hah där jag också, jag träffade halva handbollslaget, hehe de är alltid mysigt! vi tog sällskap med anna och fanny in till stan, där vår julshopping började, det giuck faktiskt riktigt bra!
jag hittade allt till storebror och en grej till pappa också faktiskt, känn riktigt skönt, och anna hittade till sin lillasyster, mamma mormor farmor och farfar, hon har bara dom svåra kvar pappa och storebror, heh! stackare ;) efter vi vartit i stan åkte vi hem till anna, lagade lite mat, är imponerad på din matlagning teknik anna, hah istället för att sänka när de kokar över så står man ner skummet med en spade, de funkade faktiskt! sen kom elinas mamma och hämtade för träning, orkade verkligen inte va riktigt seg, började med en timme fys, jiha! uuusch de va hemsk, jag har så ont i kroppen, mina ben är dööööda! sen hade vi fotboll och handbollstunering hah mitt lag kom sist, men vi kämpade på ändå, hah ellerhur sonja? ;)
ja imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer, aa får se faktiskt skulle nog träffa anna på kvällen iallafall! kanske ska jag träffa min saknade jannice! men fårse
nu har jag precis duschat, sköönt ska nog bara ta de lugnt å försöka sova tidigt!









-trodde fel om dig, tyvärr

du tror att du är så snygg så perfekt, men usch du är så äckligt jävla falsk å patetiskt, vem tror du att du är?

länge sen


-

jag får panik jag vill bara här ifrån,
varför ska allt vara så jobbigt för?
de är vissa underbara personer som gjort satt jag orkat mig igenom allt det här,
jag har verkligen bara er att tacka!
vet inte hur allt hade sett ut annars!
sekunderna, minuterna, månaderna går men ingen förändring är de jag som måste ändra på mig eller vadå?
ååååh!

2011 ska bli de bästa året någonsin!

-

har precis duschat

tja
idag vaknade jag ganska sent, va bara hemma tog de lugnt åkte å köpte thaimat med mamma med sovkläder, hehe trött tjej, sen i fixade jag mig ganska snabbt för att åka in med sebastian och köpa julklappar, vi blev faktiskt klara har bara till varandra kvar och så ska jag kompletera lite imorgon, för då ska jag in till stan med Anna, sen har jag träning vid!



jag idag innan duschen


Jaaaag och bääästa anna igår


shhhhhhh


hehehe va bara tvungen!

hej, igår kollade vi filmen jag somnade som vanligt!  men den va säkert bra, hehe
mamma väckte oss vid 8 kanske vi sminkade oss lite fort åt frukost och jag packade match kläderna, vi stod å sålde julgrabar i 3 timmar, aaaaaskuuul, men va gör man inte för laget, hihih
sen åkte vi hem gjorde choklad pannkakor, gott sen fixade vi oss inför matchen som va 15.15, inga kommnentarer! kom hnem kollade på sverige-norge sen hoppade jag in i duschen gjorde hårinpackning å så, känner mig freeesch nu!
ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, känns som de blir hemma för min del idag!


mysmysmysmysmysmysmys


lööördag!

tjenare, nu ligger jag här i sängen med anna och vi ska kolla en film vi har fått låna en film av  en kär granna vid namn mathias lowen! hehe
idag när anna kom så åt vi sen snackade vi lite hade lite roligt med ansikstdmaskerna, hihi visst?
sen låg vi bara å pratade mysmys, sen vid 10 fick vi för oss att gå ner till centrum för att hyra film på hemmakväll där vi träffade mirre, olivia, fanny, ia och martina :) snackade lite med dom, men vi hittade ingen film så vi började gå hem då ringer min lilla korean, zacharias han frågade om jag och anna ville träffa han hj och fredrik, så vi träffade dom ett tag, sen påväg hem ringde linnea som va i Gustasvnerg så vi träffade henne och hennes kompis emelie ett tag, riktigt länge sen vi såg gumman! jaja men nu ska vi kolla på film
vi hörs imorgon, pussssssssssss


Väntar på den här knasbollen


nu ska jag äta!

helloj, idag väckte pappa mig för att han ville att vi skulle åka å hämta mina grjer jag tappade igår, de va en jätte söt tjej som hörde av sig och sa att hon hade hittat de på bussen :) så vi åkte dit snabbt sen hem då jag bakade, hehe, kollade handbollen sjukt spännande! men dom vann, wooho grattis sverige!
sen åkte jag med mamma köpte lite hårinpackningar och ansiktsmasker..
nu sitter jag här och väntar på att Anna ska komma, hon sover kvar! vi lär kolla film å skratta halva natten, som vanligt! imrogon ska vi upp vid 8 för att sälja julgranar för handbollen, hemskt ska stå där i 3 timmar! senare har jag hemma match mot Gustavsberg! så ja en lugnt helg blir det, men de är ju lov så!


KAAAAAAOS

Ja den här kvällen slutade lyckat, verkligen!
efter träningen åkte jag o anna hem vi åt duschade, sen kom zachis o martin hit vi.. gick ner till centrum tog bussen till orminge där de tydligen skulle va en fest, jag hade själv ingen ainng hos vem eller var så följde bara med strömmen dn här gången, vi skulle byta bussi eriksvik fick vänta i kanske 10 minuter tills den kommer men då upptäcker jag att jag tappat alla busskort legg bankkort, så jag och Anna åker inte med den, vi går tillbaka för att kolla om jag tappat den på vägen, men nej de hade jag inte så jag ringer sl, sen mamma å berättar! va ska man göra likom, sätter oss vi bussen då några killar skriker att den har slutat gått, dom kommer fram å hälsar, festat med dom tidigare så dom undrar om vi ska med dom hem å chilla, så vi drar dit på chillkrök ett tag, sen tar vi bussen till orminge centrum , får vänta där på bussen i 40 minuter kanske, hade mina stövlar så fötterna va iiis ångrar att jag inte tog uggsen! sen kom pappa och hämtade mig i centrum kom hem för ett tag sen, har bada å så! men vi höörs imorgon, beröttar mer om morgondagen då! ska iallafall träffa Anna igen! vi lär bara vara hemma å ta de lugnt kolla film å ha tjejkväll!




sliteeeeeen o tröttttttttt

hej vänner!
sliten är jag verkligen, fryser som aldrig förr ska hoppa ner i badet nu.. kvällen va planerad å de luta ivf åt att kunna blit helt okej! men de vart inte ens de, berättar snart! pussssssssss


söööööt, onöödigt inlägg

ikväll så får vi se vad som händer, ehm vi lär sova här iallafall :) imorgon ska vi upp i bra tid för att åka in till stan å köpa en massa julklappar! sen får vi se va tiden tar med oss, sdöndag ska vi sälja julgranar med hanbollen, jiih va roligt -.- sen har jag match mot Gustavsnerg faktiskt! lite små roligt!
ehm senn är de ju lov så ingen aning va som händer tar dagen som den kommer








haha jag är så ful!

hejsan! de va ett tag sen men det gick inte att komma in på blogg.se igår, skit skumt menmen
skolan igår va riktigt sjönt vi chillade låg o pratade om allt möljigt ingen lärare till lunch, så efter lunch hade vi en lärarae som sa att vi kunde göra va vi ville kolla film eller va som :) blev toy story 3!
sen när jag kom hem så blev de lite julbak, mysig! sen åkte jag till gymmet å körd ett spinning pass!
kom hem tog ett bad, hade bara allmänt mysigt! började 09.40 idag slutade 11.15 åkte och åt med caroline och bara pratade, sånt som behövs ibland!  kom nyss hem, orkar nite med någonting just nu, slog just sönder dörren! kul åååhj panik! har ivf träning idag sen ska Anna sova här, jag var riktigt taggad på utgång ikväll men nu nej usch vill bara här ifrån nununununu, träffa nytt folk o bara börja om!





hööörs imoorgon

hejhej
idag vaknade jag en kvar innan jag började, ovanligt sabina, verkligen!
haha men jag sminkade mig i skolan så kom inte så mycket förssent :)
hah men när jag kommer så möter jag en kille i min klass, jag frågar ba har inte vi börjat, han ba neej asså de va inga i klassen där uppe, ja ba va konstigt så fortsatte han gå ner och jag gick till mitt skåp, haha så ser jag att hela klassen sitter i hemklassrummet med släckt lampa å lite tända ljus och läser en bok, hah jag höll på att dö av skratt, när jag fattade att dom satt där inne bara att han hade stått utanför i 20 minuter utan att se dom haha!

jaja jag åkte till mölnvik med caroline, mysigt lite tjej talk på vägen! sen åkte jag hem åt, åkte till gymmet med sebastian! sköönt.. sen åkte vi hem och nu har jag precis duschat! mysigt

imorgon ska klassen va inne i stan hela dagen, sen ska jag förbi ungdomsmottagningen innan jag åker hem, skön vecka alla träningar inställda förutom fredag o inga läxor, livet leker



Jag högst upp 5 från vänstra hörnet


vill bara säga en sak innan jag somnar och det är att Martin Ekstrand är bäääääst!

Nu ska jag hoppa mer i min stoooora säng!



jag blir väldigt irriterad på att inga kommenterar när jag vet hur många det är som läser, så kom igeeeeeen nu babes


Juste satan headern är pågång!



haha i 6an tror jag, omg!
blond man va


[email protected]

Juste jag har5tröjor jag inte vill ah längre så om någon kanske är sugen på att köpa bara säga till.
 
1 grå canada
1 blå canada
1 blå aspen
1 vit henrilloyd
1 blå henrilloyd


alla är i small! hör av er:   [email protected]


118118

haha frågade vem jag var på 118118 fick svaret:

hejsan! den mesta informationen vi kan finna om sabina calinescu är från en blogg. Vi finner att sabina håller på bajen, gillar att vara med sin kompis linnea, samt att hon är en glad och rolig tjej! 

hahaha

hannah montana neeext

nu ligger jag här i sngen som jag gjort de senaste timmarna! mysigt är de iallafall, hehe
ska snart platta håret så de är klart till imorgon :) har lagt fram kläder också!
ja imrogn är träningen inställd, så jag ska till gymmet å va duktig! yes, hade nog tänk att dra dit direkt efter skolan om någon vill följa med, sen ska jag bara ta det lugnt! menmen nu ska jag mysa lite kolla tv, hörs troligen sneare.. KISS ME

du är absolut en bästa i mitt liv!
kolla bara på bilden hur bra jag mår när jag är med dig
känn dig speciell Anna för det är du!


En fråga jag brukar ställa mig själv är, vad går livet egentligen ut på, någon som har ett bra svar?


snälla ta mig häär ifrån nununununu

:'(

mååndag

hejsan, igår kväll gick jag hem till ia för att umgås lite med henne! vi hade de mysigt ocg kolladepå världens läskigaste beck film uuuusch den va hemsk, aja imorse gick vi upp vid 6 för att kunna ta de lugnt, sen tog jag bussen till skolan ha hade ju lucia tåg idag de va lite små roligt så där sen stickade jag mest! kom hem för ett tag sen, syster kommer och hämtar mig nsart å ska köra in mig till stan för att jag ak köpa en tröja!
JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DEN!

Stars and Stripe Ladies Navy
men hör av mig senare, pussar

Juste jag ska färga håret ljust nästa veckan, funderar på den här färgen, va tycks?


skööönt

joodå nu ligger jag här i mitt rum å har väldigt tråkigt, men de här behövs verkligen, kände att jag behövde komma bort.. och imorgon ska jag åka till min storesyster åå fira 2 i familjen som fyllt år, yes sen efter det ska
 jag ut med tjerna och rida, haha kuul!


jag som svart hårig


.....


saknar mina underbara vänner, linnea hanna anna fanny!

nu ligger jag här på landet med sebastian och sabina och kollar på någon film, ska snart gå in i mitt rum



bild från i sommras

jääääätte ful ja vet


pulkaåkning med härligaste bruden

    


heeelg

hej
är på sämsta humöret nu men skriver ett kort inlägg
efter skolan i går mötte jag upp anna och vi gick till mig jag packade snabbt hah elelr snabbt för att vara mig, men glömde änså hälften! pappa kom och hämtade oss vi åkt ut till landet, jag kände att jag verkligen ville komma bort ett tag! vi hade det jätte mysigt! tog på oss alla kläder vi hittade och gick ut å hade as kul i snön med 2 fina pulkor, kom in åt en god fredagsmiddag med mi  familj sen hoppade vi in i mitt stora badkar, hah mýsigt satt där i 43 gradigt vatten, hemsk men mysigt satt å snakcade tjejsnack, tvöttade håret och så, sen låg vi och lufttorkade i sängen.. ehm ja eftr de givck i in i stora huset å kaoooosa! hah behöver inte sägfa mer anna vet allt! ja de va min fredag och de va de bäästa på länge, vill tack dig för en underbar dag/natt.
imorse kom hennes pappa å hämtade oss vid 12, dom körde hem mig för att jag va tvungn att hämta min plattång, jag va hemma ett tag se åkte jag och köpte pepparkaksdeg å lite sånt sen tog jag bussen ut till landet, å vid bussen stod pappa med bilen! sen aa kaosa allt, skulle vart en mysig middag med familjen men tyvär!
nu vill jag bara ha en kille o kunna åka till men nejnej



jag är verkligen jätte trött

halojsan...
nu har jag precis ätit ska hoppa in i duscehn, sen skriva rent min bild uppgifr som är till imorgon.
imoegon börjar jag vid 8, jobbigt
men fredagar brukar gå fort så slutar vid halv 3
ikväll ska jag packa allt som ska med, heeela mitt rum typ! menmen sen kommer anna till skolan å så hämtar pappa oss :) sen hoppar vi träningen å bara myseeeer , åka pulka ska vi göra å ta 1087 bilder i snön :) länktar
men hörs efter duschen! lär ta ett tag...<3



idag innan träning, aaas pigg

tidig torsdag

heejsan, jo men mitt inlägg raderases som jag sa, aja idag har jag vart i skolan, inte gjort ett skit! haft hepp hela dagn, jag har varit jätte seg, myskläder + inge smink..skönt
idag har jag träning, orkar inte menmen, sen är de ju fredag som jag ofatste nrukar vara glad för men nu måste ja ut till landet! usch as mysigt där visst men vill verkligen inte nu ihelgen! aha men anna ska ivf med de gör allt mycket bättre vi ska bara va ute i snön film å mysa! kommer säkert bli en mysig helg trottsallt, juste på söndag ska vi tjej ut å rida i snön å åka pulka efter hästen, kuul!
ah de är nu man vill ha pojkvän å bara ligga hemma å mysa med fiiiilm!
puuuussspussssss


mitt skolfoto


du vet att jag älskar dig

tjaaaaaa
kom nyss hem från träningen idag, kollade fel på tiden så kom lite sent! pinsamt
nu duchar min söta vän sen ska jag hoppa in sen ska vi nog bara ligga å prata mysa kolla film!
höööööööööööörs sen! shuuuuu




- arg -

PANIK RÅKADE RADERA HELA INLÄGGET, ORKAR INTE SKRIVA OM TAR DE SNEARE!
PUSS


bild från tidigare idag



<3

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar dig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser som värst ut - Säg att hon är vacker
När du ser att hon håller på att börja gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favorit plagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig på att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort bilcken förren hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärt - Försvinner aldrig smärtan
Närhon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..

FRÅGESTUND, KOM IGEN! VILL HA FLER FRÅGOR

-

Ligger här i min morgonrock å väljer nagellack :)


mysmysmysmysmys

nu har jag precis duschat, sitter här i handduk, känns riktigt fräscht, ska snart ta på mig myskläderna! sen ska jag måla fötterna, sen fixa, klippa ögonbrynen, å bara ha allmänt mysigt med en kopp choklad!
måste lääsa igenom min so redovisning som är på 5 sidor typ, askul! hah men nu ska jag fixa lite :)
pussis


Man kan inte göra nått annat än att länkta tillbaka

såja, ehm jag har ätit nu, fastnade vi datan som vanligt, men ska snat hoppa in i duschen tror jag :)
ehm ååh vill bara att det ska vara helg nununu!












Måndag snart helg, tänk posetivt!

hejsan bloggen

idag gick skoldagen rätt fort faktiskt! tog bussen hem bytte om till mys kläder sen började jag skriva rent mina arbeten, jag har skrivit rent no:n, so:n och nu håller jag på att skirva om konstnärer, verkligen jätte tråkigt, men du kände jag verkligen att jag var tvungen att ta en lite paus, så ska nog ner och äta nu sen hoppa in i duschen och forsötta lite efter, om jag orkar.. imorgon har jag träning och om jag inte blivit klart med bilden idag så fortsätter jag med dn imorgon annars tar jag de bara lugnt innan träningen.
och på onsdag efter träningen känner jag att jag vill på bio, ska ändå vara istan hela dagen med skolan, så de vore mysigtm får se hur de blir med de :) men hör av mig senare!
puss bitches
sabina calinescu




KOMMENTERA LITE, :D

..


Nu ska jag snart stänga av datan vi hörs imorgon babes


du och jag va som än händer!



bästa dagarna är när jag är med dig


Maaaartin sööötnos


Så sant!

Det finns alltid
Lite ärlighet bakom "jag skojar bara".
Lite kunskap bakom "jag vet inte".
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte" & Lite smärta bakom "det är lugnt"


fick 100 på fb grejen, så va bara tvungen, en rolig grej hah


bläää ny duschad

idag när vi vaknade, låg vi å snackade kollade julkalendern, sen började vi fixa oss lite smått, blev klara vid 3 då vi åkte till gamla stan, gick på kulmarknaden ett tag sen åkte vi in till stan å gick runt lite! mysigt
sen åkte vi till slussen å skildes åt!





haha mongosar! får bjuda på sig själv ibland

mysig lördag med bästavän

hejsan!

igår hade jag tidigt macth i tumba, efter det åkte jag med mamma och pappa till forum för att köpa lite grejer, åkte sedan hem å duschade åt fixa mig, sen kom bästa anna hit! vi skulle ut men blev inställt så kvällen blev misslyckad! eller hah nej de vart den inte, vi gjorde de bästa av situationen, vi träffade hanna martin jeppe och fanny, satt på mcdonalds å åt lite, ,mysigt sen åkte vi med dom till centrum å sen vidare hem!
sen hade jag å anna en mysig kcäll hos mig vi städade rummet, bädda om sänegn duschade åt mackor å drack varm cholkad, och sen somnade vi till julkalendern.



ligger här o fryser


hahahahaha





Fredag imorgon shoohoo!

jora träningen gick bra, den var grymt jobbig! kom hem hade ett lång jobbigt prat med mamma, men det är sånt som behövs ibland.. duch å lite potatisbullar i magen blev allt mycket bättre, nu ligger jag är i sängen å ba tänker allt snurar för mig just nu, det är nu jag behöver den rätta som bara finns där för mig! aja men ska kolla på julkalenders som jag missat :) glöm inte frågestunden! puss


du är mitt allt bästavän!





HÖÖRRRNI!

Köööör på frågestund igen! kooom igen


tordag, snaaaaart heelg!

hejsan! idag har dagen gått riktigt fort, hepp hela dagen nästa hade en lucia träning, shiises jag ska vara tärna och läsa upp en dikt för hel jävla skolan, och jag har grym sceenskräck, får se hur de ska gå haha!
aja sen åkte jag lite tidigare från spanskan för att hinna i tid till nagalarna, jsute fick vg på spanskan ! wooho äntligen hah, ehm ja men naglarna blev riktigt bra inte alldeles för långa som sist, eftersom ja spelar haandboll så kan jag inte ha så långa! jaja men nu ska jag på träning vi hörs efetr sötnosar!
Puss sabina





påväg hem, trötta brudar efter 2 veckor i spaanien

veckan har rusat iväg

heeello
idag hoppade ja musiken eller aa eftersom jag ínte skulle sjunga så slapp jag, så jag åkte hem skulle fixa mig men de kaosade :( så allt tog lite längre tid! sen gick jag ner till centeum för att prata lite med jannice, sen åkte jag till stan, köpte skorna, vart dom lilasvarta, sen mötte jag upp michaela, vi åkte till tyresö de verkade helt okej men jag hade större frväntningar! imorgon har jag hepp hela dagen så jag ska försöka göra min so redovisning.
sen har vi spanska så slutar vid halv 2 och klockan 2 har jga tid å göra mina naglar, så fräääscht! äntligen aja men nu ska jaá lägga mig i sängen och lyssna på musik, hörs imorgon.. Puss

Ps: träningen är inställt på fredag! synd eller? ;)

WOOOOOOOHOOO BRUUUUDAR :D



 

haha tjejer den här helgen haha säger bara KAOS!


RSS 2.0