Saaaabina in the hoooouse

Hejhoppgummisnopp.
Dagen idag va sädär va. Lämnade iallafall in första delen på min svenska, kändes skönt att bli av med den men på samma sekund fick jag en ny uppgift. Efter lunch hade jag ungefär 3 timmar no, då jag trodde att jag blev klar med min no uppstats om rökning, hur det påverkar oss och miljön. Men nej det var jag inte.
men orkade inte jobba mer i skolan så då fick jag och michaela ta hand om en klass, 6a. Det värsta ja gjort på länge. Klarar seriöst inte av människor som är så kaxiga och bitchiga som dom, helt sjukt. Jaja. Efter det åkte jag hem, orkade inte vara kvar plus att jag ändå inte orkade jobba där.
Kom hem städade lite och sådär, skrev klart hela no:n och skrev en kort uppsats i svenskan också. Så nu är jag klar har inga mer uppgifter att göra på hela grundskolan, Känns fantastiskt.

Så nu har jag precis testat mina balkläder och ringt Jannice för att kolla om hon hade lust att fixa mitt hår till balen, vore roligt.

Imorgon ska jag till Nacka med klassen för att kolla rättegångar, ska bli rätt kul faktiskt. Efter det slutar vi så har inte speciell lång dag. Sen är vi ju lediga torsdag-fredag. Riktigt skönt.
Michaela åker till Umeå imorgon, lite sorligt sådär, menmen.
Imorgon har jag även träning i Hammarbybacken inget jag ser framimot sådär jätte mycket då.
Ja va har jag mer att berätta, jo Rebecka fyller ju år snart och ska ha middag på lördag för tjejerna får se hur det
Och ikväll så ska jag och Sebastian åka och handla eftersom mamma och pappa kommer vara kvar på landet över helgen också. Men nu ska jag ringa honom och kolla lite tv och sädär men vi hörs senare pusss.




Natti på er.

Hejhej.
Sebastian kom och hämtade mig efter en jobbig träning, 8km o fys, blää
Jag Sebastian och Stefan kte till coop för att köpa middag. Ja de vart de han ville ha, potatisbullar med bacon. Riktigt gott va det. Vi låg i sängen och åt medans vi kollade bb.
Vi köpte även de två nys lokerna, båda va goda.
Men nu har jag precis duschar ska va inne på datan ett tag sen ska jag kolla tv och sova.
Måste ner o fixa med diskmaskinen också, å panik.
Jaja men vi hörs imorgon, ska försöka blogga innan skolan, ifall jag kommer upp i bra tid.
Puss och sov gott.

    

Mot Älta

Hejsan.

Dagen idag va rätt skönt. Hade ju fridrottsdag idag. Åt lite sen skrev jag ut alla uppsatser jag har här hemma som är klara. Allt ska ju vara inne på onsdag, har 2 grejer kvar. Fixar dom imorgon.

Har träning vid halv 7, men eftersom mamma o pappa inte är hemma på hela veckn och Sebastian inte kan köra mig så får jag åka buss til Älta kuuuuuuuuuul, verkligen. Sen måste jag åka och handla, usch!
Jaja va ska ja göra, önskar bara att Sebastian hjälpte till lite mera. Nu ska jag lyssna på musik bara ta det lugnt, blir så jävla irriterade på folk som säger saker fast som egentligen inte har en aning!
Nu ska jag kolla tv sen åka. Men vi hörs ikväll.

Biglove





Vi delade på orden Kärlek, jag tog kär och du tog lek

-


Saker och ting förändras och det gjorde även du och jag

Såja.
Sebastian kom hem vid 9 vi låg och kolla bigbrother i mitt rum. Hade köpt chip med dipp och godis till honom. Så snäll som jag är. Men nu är det dax att va inne på datan sen går ner och göra lite te och sen dax för sängen.
Ja jag har absolut ingenting att säga er just nu. Så jag hör antingen av mig senare ikväll eller imorgon. puss på er mina finisar.


Ny vecka. je

Måndag imorgon då. Inga problem den här veckan kommer bli riktigt skön.
Ímorgon ska vi ha idrottsdag på Värmdövallen. Tisdag vanlig dag i think.
Ondag ska vi mötas vid nacka tingsrätt, efter det slutar vi.
Torsdag-Fredag lediga. Sen nästa vecka har vi ju bal, ska även göra mina gelenaglar på onsdag.


Helgen

Tjaba!

Hur läget söööötisar?
Gårdagen va perfekt, jag och Michaela hade det underbart haha eller? nejnej
Sov ju hos henne så fixade mig sen åkte jag till värmsö igen där pappa hämtade mig för att åka till min syster och fira morsdag. hade det mysigt, Hoppas dom tyckte om min tatuering och förstår att dom betyder.

Kom hem duchade fixade mig lite, Anna kom vi började fixa maten när Martin och dom kom. Skulle sätta på grillen gick sådär, hela huset häll på att brinna upp men ja de sket dom i. så vi började steka allting både köttet och pomesfrites. Efterom min ugn jhar gått önder. '
Jaja det vart riktigt bra, lite bränt sädär menmen, nu ligger vi i soffan och kollar fotbollen.

Oj jag glömde publicera inlägget, men aa efter fotbollen skulle, Zacharias Jesper Martin o Niklas bada så vi åkte till Grisslinge då dom bangade, vi gick till shell ett tag snacka sen drog jag och Anna hem till mig.
Träffa Yanelle, Martin o Besse påvägen pratade lite sen gick jag o anna hem och prata en hel del tjejsnack innan vi gic upp och fixade oss för sängen. Låg i sängen och pratade länge innan båda somnade. Va dock bara vi hemma, Sebastian sov borta och mamma o pappa med.

Imorse gick vi upp i hyfsad tid åkte in till stan. Hade mysigt lunchade kollade lite affärer, Fick med mig en grej till mamma, brukar bara köpa blommoro choklad eller nått meen eftersom dom inte kommer vara hemma på hela veckan så köpte jag en fin blus. Fick även med mig en snygg transparant tröja till mig. Efter en lång dag inne i stan skildes vi åt, jag åkte till Coop för att jag skulle köpa grejer för att göra mat till mig och Sebastian, men han skulle ju inte vara hemma och ville istället att jag skulle köpa chips o godis, så köpte lote små saker. Fick sällskap av Amanda hela vägen hem i telefonen, så snäll.

Kom hem duschade och så, nu sitter jag här i en ansiktsmask. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, känns väldigt tråkigt att vara helt själv. menmne va ska man göra!
Sebastian kommer väl hem innan bigbrother hoppas ja på. Tänker faskiten inte ligga o kolla på de helt själv.

Jaja lägger in ett inlägg om veckan snart känner att det här vart lite långt, heh!
Peeeeeeeace.







Äntligen freeeeedag, underbart!

Tjenispenis!

Nu ligger jag i sängen, höh är på cp humör, Michaela kommer döda mig, moohhooaaa.
Aja skit samma. Har planer för kvällen troligen. Mys med Mikkis, hihi.
Aja snart är maten klar. Sen är det bara iväg för att möta upp henne. Får se va kvällen leder oss.
Ska packa lite saker. Imorgon ska jag upp i hyfsad tid eftersom jag ska till min syster :) Hoppas dom blir glada över min tatuering och att dom förstår att dom betyder mest!
Sen ska jag ockdå hitta något till min mammi eftersom det är morsdag på söndag.

Lördagkväll blir det grillmiddag at sabinas place.
Nej men jag Michaela Anna Zacharias Jesper och Martin ska äta middag här och tagga för en gaaaalen kväll hoppas vi på! men nu så ska jag kila, hoppas ni får en underbar kväll som jag kommer att få.
Jag är galet tagginatiooon for the fuuuucking fekkkkenatiooon! Haha ellerhur Mik?

Peace and Love, och drick inte för mycket ikväll era små fjolllor!

Jag just nu, mongo iknoooow


Ovärt inlägg

Såja nu har jag duschat.
Jag vetinte riktigt vad jag ska göra. Är väldigt seg!
Ska nog ner ett tag och prata med mamma och sen kanske packa lite till michaela, ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Åh jobbigt! Aja jag har absolut ingenting att säga förutom att den här helgen ska gottgöra förra, har fortfarande ångest! usch :(
Men jag skriver så fort ja har nått skoj att berätta!


Ja det var ett tag sen nu!

Duscha är det bästa som finns

Hejsan bloggen.

Nu kom jag nyss ur duschen. Kom hem från skola kolla lite Disney, heh sen hoppade jag in i duschen.
Nu ska jag noppa ögonbrynen lite sen aa ta det lugnt ska troligen vara med Michaela ikväll sover där, antingen utgång eller hemma mys, är taggad på bde fakktiskt! beror på vilket folk som frågar om vi ska ut me dom , hehe!
Men vi hörs senare. LoveLoveLove



natti nuffsan.

Nu är det dax för mig att hoppa ner i min säääng, är galet atggad på en GALEN helg med Michaela.
Tjaooo skolan imorgon eller vi får se


Jag bara älskar den!


Göteborg-Tatuering

Hejsan.

Ja innna vi åkte fick ni ett inlägg av Michaela eftersom jag verkligen inte hade någpn lust alls.

I tisdags åkte jag ju och tatuerade mig det gjorde riktigt ont, va helt sjukt. Tog också över 2 timmar.
Efter kom pappa och hämta mig jag åkte hem åt seb packade jag allt till Götborg och pappa körde mig till träninegn. Va där ett tag hälsade på alla, sen åkte jag vidare in till stan, till Michaela eftersom jag skulle sova där.

Jag hoppade in i duschen fixade mig för sängen och ja vi tog de allmänt lugnt låg och pratade, tills det var dax att sova. Lena kom och växte oss väldigt tidigit ( Hennes mamma) vi klädde på oss, plattade håret och gick till tunnelbanan. Jag sminkade mig och bytte om på tåget, etersom jag åkte i mjukiar å de.

Kom fram gick till hotellet som låg jätte nära centarlstationen.
Vi lämnade väskorna och ååkte snabbt till univereumet. Va där ett tag åt och så. Sen vidare till Liseberg.

Jag Michaela Fredrik och Jesper va med varandra där, det var riktigt roligt. Åkte den nya den va galet läskig 146 meter upp o jag är höjdrädd. Ni förstår själva.

Gick även spökhuset som va det väresta ja gjort på länge, sjuk. Grät som aldrig förr och dom där inne är ju dumma  i huvet. uu fyfan va läskigt det var.

När vi var påväg till hotellet fick vi för oss att vi skulle köpa nätt men allt var stängt så jag Rebecka och Xacharias spang runt som galningar, för dom skulle till 100 ha chips, heh. Hittade en Ica där vi köpte de vi skulle ja sen stannade vi på en korvmoj för Rebecka ville ha mosbricka o Zachis korv. Kom till hotellet lite tidigare än de andra då jag och Rebecka hoppade direkt in i duschen. När alla andra kom tillbaka va redan klara för sängen.

Jag Michaela Jesper Nyman skulle dela på ett rum i ett annat rum.
Jag fick för mig att vi skulle släcka ner och berätta spökhistorier, det var en dålig ide, jag börjar berätta, sen körde Fredrik. Och på den vägen va det, jag somnade med mjukisar tjocktröja o blött hår. Ush...

På morgonen hade vi nästan ingen tid alls eftersom alla hade glömt ställa klockan. Så vi fick gå ner äta frukost snabbt och sen upp och fixa oss. Sen gick vi till paddan båten, de va faktiskt jätte mysigt.
Började regna lite, så fick regnrockar som tur var, eftersom en jäcla fågel bajsade på heeeeela mig o Caroline.
Usch.. hahah

Sen åkte vi och skulle äta fisk men eftersom jag och Nathalie inte gillar fisk så åkte vi till Nordstan och åt. Sen mötte vi upp resten för att ka stora göteborgshjulet. Den va väldigt hög, hjäälp.

Efter de gick vi till hamnen och vi köpte glass sen gick vi till hotellet hämtade alla grejer och gick till centralen.
Somnade på tåget. Så resan gick ganska fort.

Jag gillar verkligen göteborg. Skulle dock inte kunna bo där, stor skillnad från Stockholm.
Men snart är jag där igen om några veckor. Längtar.

Men nu ska jag ta av mig kläderna hoppa ner i sängen och kolla bogbrother med Sebastian.

Pussssssssssssss


coconut is like sweet candy

tjoohojh knubbisar.
coconut är här med er bloggdrottning Sabina brevid mig naken i sängen, het må jag säga.
imorgon glider vi ner till Götebooorg, ska blir la gött mä heta pöjks runt oss. alla singel pojkar i Göteborg bara att höra av er för träff, både är villiga att upptäcka nya saker.
puuuuussi


Mot skolan, jippi

Hejsan.
Nu är jag nästan färdig, jag är dödsnervös för i eftermiddag, men va ska jag göra.
Skolan kommer säkert gå jätte fort brukar göra det på tisdagar.
a jag vet ju inte om jag kommer hinna blogga mer idag efetrsom jag har träningen och sen pker jag hem till Michaela, men ska verkligen försöka, nu ska jag fixa det sista!

Önska mig lycka till! Det behövs.
Peace and Love


jag just nu, bläää

Natttti världen

Nu ska lilla jag soova, gonatt mitt humör går upp o ner, får panik har ångest vill bara sova nu och inte tänka ett dugg! Bläää


Snart är det Göteborg

Hejsna.
Jag är helt död, träningen idag var hemsk, usch men känns riktigt bra nu efteråt.
Ja jag berättade ju om min vecka i förra inlägget.
Men nu ligger jag här i sängen nyduschad o kollar bb. Mysigt
Men ska kolla sen sova, är riktigt nervös för imorgon men det går säkert bra :)

Juste fick en fråga om att lägga in en bild på min balkläning, absolut..

Pusss på er finisar.


Ni är underbara

. Panik ja

Såja. nu är ja klar för träningen, ska åka dir tidigare eftersom jag måste träffa Linnea, vi har en hel del att prata om. Panik men jag ska åka om 40 minuter kanske. 
Vill bara träffa henne nu, vi måste dela med oss av våra problem. Nej men vi hörs efter träningen. Pussss

 

Fånga dagen

Hejhej, dagen idag gick riktigt fort. Gjorde absolut inget speciellt. Har vart på så otroligt konstigt humör, jätte virig verkligen o starkaste ångesten menmen det går över. Nu har jag precis blivit klar med min svenska broshyr. Känns jätte skönt. Michaela du måste nog börja öka med den nu, du har inte börjat en! Du har power till de.
Nu ska jag snart byta om och äta sen ska jag till träningen. Ska bli riktigt skönt, men ska dock inte till Älta. Jag älskar verkligen att träna där. Idag blir det nackastrandstrapporna, Döda mig ja.

Men, imorgon ska jag ju åka direkt och tatuera mig efter skolan, nervös. Så direkt efter det ska jag till träningen sen ska jag sova hos Michaela, blir tight med bloggande ska verkligen försöka annars bloggar jag hos Mikkis på kvällen. Ja men nu ska jag fixa mig för träning, vi hörs efter babeeees.

Peeeeeeeeace and Loooooove




Jag är stark

Tjenare.
Nu är bb slut och jag är jätte glad att Christian är kvar.
Men nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite sen in o borsta tänderna, skulle vilja ha sällskap men inatt får jag sova själv, hatar de ahaja.
Ska försöka blogga lite innan skolan imorgon om jag hinner. Puss på er o ha en toppen dag imorgon, för det kommer iallfall jag att ha, verkligen jag är på så grymt humör. Fick 2 mvg förra veckan plus att min helg va bäst och att jag har en underbar veckan framför mig. Och helgen kan jag inte ens prata om, Kääääärlek är de ända!

ÅÅ ÄLSKA LIVET!




Plugg, yes

hejsan.nu ligger jag här i sängen nyduschad och frääsch. ska snart sätta på mig ansiktsmask.
Om en timme börjar bb också, måste hinna göra te och plugga spanskan som ja ska kunna till imrogon.. Bläää men vi hörs om nå minuter. Stooor kärlek

Vi va sjukt taggade och det vart en riktigt lyckad kväll (fredag)

En vaaarm dusch med älskling....

-


En rktigt lyckad helg med älskling

Förlåt för dålig uppdate, blir lätt så under helgerna, men det får acceptera.
Fredagen var grym. Mina föräldrar körde ut mig, Michaela Sebastian Patric o John vid 9 tiden kom dit det var en hel del folk där. hade en riktig lyckad kväll med underbara människor, pappa hämtade oss vid 4, eftersom de inte går några bussar. Jag hoppade in i duschen där jag somnade typ, haha.
Gårdagen har jag inga komentarer om tyvärr. Sov his Michaela.

I dag åkte jag och mötte upp Anna. Saknat henne riktigt mycket, ett tag sen vi sågs. Jag behövde verkligen träffa henne och prata efter gårdagen. Vi va i stan hela dagenk, mysigt fick med mig lite små saker.

Imorgon är det måndag , yey. Ska bli en härlig vecka.
Imorgon har jag tröning i Älta. Sen på tisdag ska jag direkt till Studion med Marcus för att vi ska tatuera oss, nevös ja. Efter det ska jag åka och träna sen hem till Värmdö duscha på med mjukiskläder sen kör pappa mig till stan, hem till Michaela där jag ska sova. Onsdag åker vi till Göteborg. Kärlek
Fredag ska jag partaaaa med mina älskling, same same på lördagen... Jag är taggginationnnn for the fucking feeeekenatiooon, typ. ja men nu ska jag in i duschen, tvätta hpret, raka benen, sen ha en ansiktsmask. Lägga fram kläder till imorgon också sen plugga lite på spanskan o kolla bb.

Lägger in bilder från helgen sen också. Pusss
Peace and Love


Älta y

tja!
Nu ligger jag i soffan med mamma.
Fick mvg på musiken idag, riktigt jävla bra!
Pappa kom och hämtade mig sen har ja vart hemma o bara tagit det lugnt.

Juste jag vet va jag ska ha på mig imorgon känns riktigt skönt. Kommer lägga upp en hel del bilder från morgon dagen. Men nu ska ja byta om ska till Älta o träna vid halv 7 :)
Men vi hörs senare. Pusssssss

Myskväll hemma

Tjabiss.
Jag kom nyss hem från avslutnings grejer. Typ bara jag och Hanna där så vi drog.
Nu ska jag nog bara ta det lugnt har betat av alla inlämningar den här veckan känns så himla skönt.
Imorgon har jag ju träning som jag sa sen är det fredag och vi är lediga. Så då ska tjejerna i klassen till humlegården o ha piknik, ska bli riktigt mysigt faktiskt. Sen hem fixa sig. ska på fest ute i Boda, kommer bli riktigt bra! Sen lördag ska jag Anna Michaela Zacharias Martin o nå mer, troligen ut till Bullandö, grilla lite spela spel kolla film a ha allmänt mysigt. Sen söndagen får vi se. Men kan lova att helgen blir perfekt!

Men vi hörs senare, nu ska jag va social med mammi o pappi.


Toppen humör.

Heelloj.
Skolan idag gick bra, Skrev uppsatsen på 4 sidor, gick faktiskt bra.
Hoppade profilvalet eftersom jag skulle till Michaelas mamma och fixa tänderna.
Aa jag känner mig skit frääsch iallafall. Digger verkligen Michaelas mamma Lena stenhårt, en toppen morsa ;)
Jaj kom hem började sktiva min idrottsuppsats för mvg, eftersom ja missat en hel del idrottslektioner. Blev även klar med den. Så snart ska jag åka till nacka och ha någon avslutnings grej.
Imorgon är dte skola som vanligt, sen har jag träning. Och på fredag är vi lediga. Kommer bli bästa helgen på länge, kan jag looova. Jag är sjukt taggad. Sen på tisdag ska jga tatuera mig med Marcus. Sen kvällen där har jag träning sen åker jag hem och sover hos Michaela eftersom vi ska ner till Göteborg på onsdag. men nu måste jag springa till bilen. Pussssssssss


Jag just nu


Time for school..

Hellopingeloo!

Sitter och dricker te. Jätte mysigt.
Börjar om 45 minuter så kan ta det lugnt sen kör pappa mig.


Ont i magen......

Nej nu är bb slut och jag är jätte trööt.
Har även jätte ont i magen. Slarvat med ppillrena, kan vara därför. Men de gör förjävla ont :'(
Ja men vi hörs imorgon finisar. Biglove


Min troligen nya tatuering.


Jobbig träning i Hellasgården

Hejsan.
Kom nyss hem från träningen i Älta.
Jag är helt död körde 8km idag. Känns riktigt skönt. Men vi ska börja öka snart.
Men en bra början på 3 veckan försäsong.
Nu ska jag hoppa in is badet, fryser som en galning, sen på med morgonrocken ner i sängen med en kopp te och kolla bb. Underbart. Imorgon är det skola, sen ska jag plugga massa, sista spörten nu. Vi hörs sen.
Lovee


Jag i lördags.

Hellasgården.

Hejsaaaan.
Nu är det dax för träning.
Vi hörs sen bebisaaaar.


In schooooool

Heeeej bloggen.
Nu sitter jag här i skolan med Natta och Mikkis.
Skriver en uppsats om sydamerikas djur. Men nu måste jag springa, slutar. Pussss

Jag är så otroligt glad att jag har dig vid min sida min alldeles egna sunshine.


Då var det kört


Hoppas verkligen inte att Sara åker

Hej fina vänner.

Nu ligger jag och kolla bb. Har absolut inte gjort ett dugg i dag. Haft morgonrocken på mig sen jag duschadei morse. Pluggade lite sen så har jag legat i sängen o soffan hela dagen. har vart en underbar söndag verkligen. det här behövde jag. Men jag tror jag ska sätta på lite musik o somna till det efter bb. Men vi hörs imorgon snyggingar. Kärlek


Jag just nu sööööt


Kommentarer

Fick 2 frågor alldeles nyss.

Om jag plattar håret och isf vilken plattång jag använder.

Ja jag plattarhåret och jag använder förra årets modell av babyliss röda med ånga. Den är grym. Finns dock inte kvar, men det har kommit en ny modell. Finns på åhlens och Nk.

Om jag ska pierca mig?
Ja Victoria vart menar du? Puss


-Pluggsööööndag, och jag är så jävla duktig-

Hejhej.
Jag är riktigt stolt över mig. har suttit och skrivit hur mycket som helst om mig broshyr om " Dagen ungdomar" Alkhol bland ungdomar har ökat rejält de senate åren, det är inte bara alkohol det är även blivit intressant med droger, bambambam.. hah ja känns riktigt skönt. Nu ska jag lägga mig i sängen och ta de lite lugnt sen ska jag börja plugga på min so som jag har.

Imorgon ska jag "bleka" tänderna och åka till piercing studion. Ska öven träna och plugga som en galning. men vi hörs.. Peace and Love.


Jag igår

Tatuering om 2 veckor, äntligen!

-


Shaakieee

Fredagen vart lite konstig, vi åkte till Mcdonalds för Michaela skulle äta, sen åkte vi vidare hem till Zacharias, han vamed 3 kompisar. Vi kollade film o hade mysigt. Kom hem vi 2, sebbe hämtade oss vid bussen sen gick vi he o sooov. Gårdagen började med att vi kollade lite bert, hoppa in i duschen började fixa oss lite, åkte in till stan. Gjorde inte alls mycket. Sen åkte vi hem till Michaela på Thorilsplan, hon hämtade grejer för att sova hos mig.
Vi åkte till mig, hade dock inga nyklar, så försökte klättra upp med en stege med gick inte så fick vänta på att Sebastian skulle komma. Han, Sefan och Aifen kom. Vi började fixa lite med maten, vi åt och sen hoppa vi in i duschen och börja fixa oss. Kvällen vart ok.

Michela åkte nyss. Jag har gjprt frukost åt mig o Sebastian nu är han med några kompisar. Och jag väntar på att mamma och pappa ska komma hem, behöver hjälp med lite grejer i skolan. men vi hörs senare
Pussssss
Kärlek


Hej, jag fick en kommentar om att jag skulle berätta om mina gymanieval.

Nacka Gymnasim- Handel-Service

John Bauer- Frisör

Jensen södra- Handel-Service

St:eriks- Frisör



Jag får panik

Får se hur kvällen blir. Skulle in till Michaela men nu fucka allting.
Så ligger hemma och får se hur allt blir.



Kärlek hehe

Nu ligger jag i sängen, väntar på maten, sen ska jag byta om, packa väskan och mötaupp Rebecka för att åka in till stan hem till Michaela.


Städat Sebatians rum

Heejsan.

Michaela sov ju här igår. Vi tog de lugnt åt lite kollade Big Brother, men hon somnade rätt fort. imorse kom varken jag eller hon upp. Men vi kom i tid. Dagen gick bra för att vara mig. Kom hem följde med mamma och handlade, kom ur duschen för ett tag sen då jag började städa Sebastian rum. Nu ligger jag här i sängen.
Ikväll ska jag vara med Míchaela, Caroline och Rebecka. Får se vad vi hittar på. Sover troligen hos Michaela.

Ehm om mindre än 2 veckor åker vi ner till Göteborg med klassen. Mysigt
Jaja men vo hörs senare. BigLove


Jag just nu,

Allt skulle vara så mycket lättare om jag fick förklara allt för dig, just dig.


Plugggisssssss

Hej bebisar.
Kom hem för ett tag sen. Sebastian hämtade mig på träningen kom hem vi åt pannkakor och han åka nyss iväg. Jag har precis duschat rakat benen o känns riktigt skönt. Väntar på mamma just nu att hon ska komma upp och hjälpa mig lite med en svenska grej. Skriver faktiskt om hur många ungdomar som dricker alkohol och hur det ska stoppas, Hahah. Ja jag vet inte riktigt när men Michaela kommer hit senare ikväll, mysigt hon sover även här.
Men jag glömde ta outfit bild, hehe. Aja får fixa det till imorogn då jag kanske ser lite fräschare ut.
Men nu ska jag börja skriva lite. Pusssssss hörs sen.



Jag för någon dag sen lire ofixad sådär, men fuck it

Time for school

Heeejsan. Vaknade för ett tag sen, har klätt på mig tvätta mig och ja inte speciellt mycket ser hemsk ut idag men skit samma. Ska nog ner och äta snart sne kör pappa mig. Vet inte om jag vill till skolan. Men måste väll!
Hörs senare. Lägger in dagen outfit sen också. Kyssss

Nattinatti världen

Nej nu är de dax för mig att hoppa ner i sängen! Men vi hörs imorgon.
Puss på er finisar.


Big brother

Ligger och kollar bigbrother och dricker te, mysigt saknar bara en mysig boooy här!
Fuck bränt tungan


Balkläningen är hemma, lägger in bild på den och skorna imorgon :)

.


Bikini från Thailand

Fick en kommentar att jag hade fin bikini på bilden nedan. Den är tyvärr köpt i Thailand. Men tack så mycket :)

Jag älskar sommaren!

Hejhej.
Denna dag vart verkligen inte som planeras,, hände en hel del grejer när jag kom hem.
Blev dock färdig med hemkunskapen och no:n imorgon ska jag fortsätta på min uppsats i idrotten plus att jag ska skriva en hel del på so:n både i skolan och hemma. Men mådde sådär, sen får jag ett underbart sms av min älskling. Där det står vill du följa med mig till Spanien imorgon. ÅÅ underbart!

Den här sommaren kommer bli underbar. Den skulle börjar med Peace and Love festivalen, dock blir det inte så för min del. Synd men måste prioritera. Sen kommer Eken cup här i Stockholm, sen partille nere i Göteborg en vecka, Spanien en vecka med Linnea, åker dagen efter partille sen kommer jag hem direkt tåget ner till Göteborg igen med Michaela för att kolla Gothia en vecka. Kommer hem till Stockholm, jobbar festar och umgås med min familj och bästa vännerna. I slutet av sommaren åker familjen ner till Rumänien och blir lite bruna inför gymnasiet. Det här kan inte bli bättre. Jag är så otrligt taggad inför det här, har så mycket att se fram imot. Käääärlek. Tänk att jag har brännan från spanien då när jag åker ner till Rumänien, Negeeeer!






Äckel lärare.

Jag har ingen power till någonting. Jag satte mig och plugga till mina 2 lärare ringer hem. och jag skälde ut han precis innan jag gick hem, men han fattar inte ett skit. Hatar jävla fittösby..
jag är stark




Varför alltid mig

Undra hur det här kommer att bli, kommer det inte bli nått gymnasium för mig. Ska jag börja jobba eller vad ska jag göra. Jag villl juuuu. Jag orkar inte mer. Åh jag har panik :'(

jag är galen

Heej.
Jag är skit arg och jävligt besviken. Hatar skolan speciellt lärare. Skolan idag va hemsk. Hade myskläder inge smink o en knut på huvet men orkar inte. Så jävla irriterad. Fick även tillbaka engelska natinella alla delar. Fick väll inte så bra med fick g ialla så, känns bra. Nu ska jag skriva klart alla no antecknigar till provet imorgon och s ska jag även skriva klart hemkunskapsuppsatsen, den är till den 24:e men skön o vara klar. Aa har så mcyket ska se om jag hinner med lite so också. Men nu måste jag sätta igång. peace and love

Lite bilder från idag

hejhej.
Det var ett tag sen men blogg.se har varit cp i några dagar så inläggen kom inte upp p bloggen menmne nu är det fixat. Hade ju träning igår det var sjukt jobbigt. Va helt död efter. Skolan idag har gått bra, sebastian kom och hämtade mig så söt som han är, s kom nyss hem men har så otroligt mycket att göra om 2 närmaste veckor. Har ett stort no prov, där man ska skriva en uppsats, samma sak med so, historia. Sen har jag en extra grej för att nå mvg i idrott. Ska skriva en uppsats om idrott o hälsa. Hemkunskaps inlämning, engelska läxa. Matte natinoella, a vet inte hur mycket ci har asså. Är s stressad plus träningar och allt med balen. Kaos. Men nu ska jag försöka skriva lite på idrottsgrejen och sen senare vid halv 7 har jag träning i Älta.

Jag och  Michaela skulle ju till Göteborg kommande helg, men så blir det troligen inte. Massa knas. Men vi åker ner under Gothia veckan. Jag ska även vara där under Partille veckan. Sen idag bestämade vi tjejer att ka ner till Peace and love festivalen. Hah tälta i 4 nätter. Aa det sulle bara otoligt kul. Men måste få med föräldrarna på det bara. Om det blir nått beställer vi biljetter i slutet av veckan. Och plus att jag kanske har ett jobb :) wiiho ett cafe på Östermalm. Jaja men nu måste jag förstätta skriva, vi hörs troligen innan träningen. Pusssssssss
Kärkek



Kärlek och Respekt

-

Första delen på frågestunden.

Vilken är snyggaste killen i stockholm? (för och efternamn)
Du behöver inte bry dig. Och det är inte Rasmus som du tror.cp

Vill du vara tillsammans med någon just nu?
Ja varför inte

spelar du någon sport?
Ja jag spelar handboll

Vilket lag?
I skuru

Är de roligt? om inte, varför?
Ja det är roligt

Har du gjort en ny tattooo?
Nej det har jag inte men ska troligen göra det den 24 maj

Har du piercingar?
Ja det har jag i tungan o naveln

Hur gammal är du?
Jag är 95a

Behöver man inte vara 18 för att tatuera sig?
Jo det behöver man

Hej, vart ska du tatuera dig?
Jag ska tatuera mig i nacken eller på revbenet

Tatuerar dem även fast de vet om att du är under 18?
Nej egentligen inte

Vad brukar du göra om du träffar någon kille för första gången?
Ja vad brukar man göra?

Har du ngn på G?
Nej det har jag inte

Vart köpte du Moncler västen?
Beställde den från USA

Kan du visa va du köpt i Thailand, skulle vara kul o se?
Jo de skulle jag nog kunna göra :)

Hur lång är du?
Jag är i 167

Snyggaste killen i din skola?
Aa du finns inga snygga

En fråga: tjejen som e blond på den näst sista
Bilden har hon flyttat eller bråkar ni? Har läst din blogg så länge och en tid var ni verkligen med varann. Mycket vad har hänt nu? Vänliga hälsningar carro. Puss och smek
Nej hon har inte flytta och vi bråkar inte. Vi umgås bara inte med samma männsikor längre plus att hon slutat med handbollen så. Väldigt synd men vi har fortfarande kontakt.



Söndags ångest.

Hejsan :)
Kvällen igår vart verkligen inte som jag hade förväntat mig. Sebastian och hans kompis kom och hämtade mig, vi åkte runt lite träffade några andra av deras kompisar. Satt dock kvar i bilen. Sen fick alla för sig att åka till Grisllinge. Vi åkte dit, Micahela kom även dit alla satt kvar i bilarna, men vi gick ner och kollade va de va för folk. Sen gick vi upp satt med Sebastian och Majo. Pratade och lyssna musik. Sedan skulle vi på fest i Farsta med killarna kom inte in. Så vi körde hem Majo sebbe lämnade oss vid bussen sem åkte Sebastian hem och vi åkte tillbaka till grisslinge. Va där ett tag sen åkte vi hem till mig. Mysigt.
Michaela somnade dock direkt lite små tråkig menmen. Imorse vaknade vi vid halv 1. Fixade oss lite snabbt åkte sedan in till stan. Men kom hem rätt fort haha. Fixade lite läxor och inlämningar jag har, innan Anna kom. När hon kom satt vi ute i solen och pratade sen åkte vi till Mölnvik för att jag ville ha thailmat. Gott.
Kom hem hit la oss i sängen och bara tog der lugnt. Hon åkte nyss hem. Jag ska snart duscha och fixa mig.

Juste jag gjorde omval nu eftersom mitt förstahandval tog dom bort. Och jag ville verkligen gå där.
Hade Nacka Frisör, John Bauer Frisör och Tyresö Frisör.
Och nu blev det:

Nacka Handel
John Bauer Frisör
Jensen Södra Handel
St:eriks Frisör

Har några dagar kvar att byta så får se vad det blir.


jag just nu


Om en vecka är jag troligen i Göteborg med underbara Michaela

Heeejsaaan
Gårdagen va underbar. Anna kom hit vi gjorde inte mycket, fixade pss åkte sedan till Hanna i Nacka där hon och Fanny var. Dom hade gjort världens finaste middag o den va förjävla god. Satt och snackade ett tag. sen kom Linnea också. Gick ut tände lite ljus och spelade spel. Riktigt värd kväll. Sen kom Ludde och hans kompisar kolla lite film och så tog väll 12 bussen till värmdö då Sebastian mötte med vid bussen. Så snäll.

Idag har jag varit i stan med bästa Michaela. Fick med mig ett par jeans bh och strumpor :)
Nu ska jag nog ringa Michaela och sen mötas upp och får se vart kvällen leder. Sover troligen hos henne inne i stan inatt. Kommer kanske lägga in nått litet inlägg innnan jag dra. Hoppas ni får en lika underbar lördag som jag kommer att få :)


Jag och Anna igår

Big love

Hejlillevänner.
Jag sa ju att jag skulle svara på frågorna idag men vill faktiskt få in lite flera :)
Just nu ligger jag och kollar bb. Är på kosntigt humör så skrattar åt allt. Lite små jobbigt faktiskt.
Men åh sover sjäälv inatt, tråkigt :( menmen imorgon natt får jag sällskap.
Men nu ska jag kolla klart sen borsta tänderna och mysa ner mig i sängen. Men vi hörs imorgon.
Kärlek till er.



Nacka Gymnasium imorgon med Rebecka & caroline

Hejsnoppisar.
Nu ligger jag i sängen helt ny duscha ocg lyssnar på Medina. Mysigt
Träningen gick bra. Känns bara lite annorlunda att köra med dom som är ett år yngre när vi kört med 94orna ett år, de va lite mer tempo med dom. menmen det blir säkert bra. Jag måste försöka fixa lite med no:n idag. Så ska prata med Rebecka lite senare. Men nu ska jag gå ner och ta lite iste. Gott
Å äntligen är det fredag imorgon, ska till Nacka Gymnasium vid halv 9 tiden. Sen tillbaka till skolan. Jag och Rebecka kanske ska vara kvar lite och få hjälp med spanskan. Sen ska jag och Michaela till stan :)
Efter de ska jag hem och fixa mig. Har en planerad fredag kan dock inte ta det nu, Anna ska "sova" här haha. Ni får veta efter helgen. Men vi hörs lite senare. Pussssssssssss / sabina




Jag idag hem från stan

Måste bli brun innan balen!


Min kroppp är döööööd

Hejsan.
Nu kom jag hem från träningen för ett tag sen den va döö jobbig, usch hemskt, men känns riktigt jävla skönt efter. Kom hem åt lite sen hoppade jag in i duschen, duschade riktigt länge, frös som aldrig förr.
Nu ligger jag har i min morgonrock och min nybäddade säng. Så mysigt. Ska nog skriva lite på hk, sen vänta på att Sebastian kommer hem från gymmet, så vi kan kolla bb :)

Jag har även lagt fram kläder för imorgon.
Blir troligen ett par jätte ljusa tiger jeans. Vit eller mörkblå shorta, rayban glasögonen, aa får se, kan bli nått helt annat. men lägger in va det blev imorgon. Ska även svara på alla frågor efter träningen imorgon :) så håll ut.
Men nu ska jag nog skriva lite sen sätta på tv. Får se om jag hör av mig mer idag annars hörs vi imorgon.
Puss på er sööötisar :) Kärlek


Jag och Zacharias för någon helg sen.

Onsdag

Hejsan :)
Jag skrev inte så mycket igår efter träningen, men idag gick skolan ganska fort. Jag orkade inte fixa mig hade jeans mjukitröja och inge smink. Kom hem, självklart hade jag glömt nyckeln. Ovanligt, nej.
Men nu sitter jag och dricker te. har verkligen mycket och stora grejer i skolan men kan typ inte göra nått hemma, så de är segt. Men nu ska jag på träning så efter ska jag skriva lite på hemkunskapen. Men vi hörs efter träningen. Pusss



Haha söööta, 2 år sen

 


Min troliga balklänning, fin va?

Brijett Lace Dress SEK 299, Club L - NELLY.COM


Kärlek till hammarby


Hejhej.
Idag kom jag knappt upp. Men skolan gick bra har en massa o göra. Kom hem började skriva en hk grej jag fick. Riktig nöjd är halv klar och de är till om en månad. Men vid 20 över 5 åkte vi till Hellasgården i Älta. Första täningen på en månad. De kändes verkligen. Plus att första året som aflickor, softade vi rejält med löpningen. Och det ångrar jag nu. men nu är det bara att köra igen. Imorgon är de samma grehj i Älta, jobbigt.
Men helgen kommer bli underbar så ja kämpar på både på träningarna o i skolan.
På fredga ska jag Rebecka och Caroline, åka till Nacka gymnasium. Jag har ingen aning om vart jag ska gå. Panik om en vecka ska vi söka. Kanske bli turísm och resor på nacka eller frisör Jb.
Jaja men vi hörs senare.
Puss / s

Kärlek till de fina

Hejhej.
Nu är jag hemma har vart i Nacka och hämtat mina spanska grejer hos Linnea. Kom hem försökte skriva spankan. Gick sådär, skit svårt. men skrev iallafall klart min idrottsplanering. Känns skönt.
Har även fått en hel del i skolan. Jobbigt, men bara kämpa på. Idag hade jag engelska muntliga, natinonella. var skit nervös men gick bra faktiskt, vet att jag har g på alla 3 natinella prov i engelska. Jag har verkligen svårt för det. Men juste blir inge Göteborg i helgen får bli helgen efter. Lite krångel. ¨Menmen nu ska jag ta det lugnt för Sebastian komemr och hämtar mig för att jag ska dölja med och kolla match. Mysigt.
Imorgon har jag trräning i Älta. Jobbig men jag ska verkligen börja satsa. Och bli på topp igen. Hi
Men jag hör av mig senare. Juste fråhgestunden, kan du sluta kommentera, du är skit otrevligt o leker en massa. Och nu skriver du massa frågor, å skit. Du är så fuckad spårat din ip. Dra
 
Blir ingen oufit bild idag. så

Hade:

Svart kofta- Vera moda
Vit långarmad- Gina Tricot
Gröna jeans- Vera moda
Blommiga skor- Nilson
Glasögon- Rayban
Smycken-


Tillsammans är vi starkast


Hallå, kom igen är det inget ni vill veta?

-

Nu kör vi frågestund. come on

......

Äntligen har dom kommit, kärlek


Kärlek vid första ögonkastet.


Kärlek till dig Mikkis

Jag och Michaela har pratat om att dra ner till Göteborg nästa helg, så som det är sagt så ska vi troligen beställa tåg biljetter ikväll. Känner att jag redan är taggad, kommer bli så jävla kul. Jag och Michaela i Göteborg kan inte bli bättre än bäst. Nästa helg kan vad som helst hända. Se upp. 2 galna brudar.


1 maj

Hejsan.
Gårdagen va riktigt rolig faktiskt. Tjejerna kom hem till mig vid halv 6 vi hade middag, firade Anna och hade jätte trevligt. Vi gick upp fixade oss för utgång. Mamma körde upp oss till Lugnet där vi mötte upp hela värmdö.
Vi tog bussen till orminge, vilket jävla liv det var. menmne kom fram då det tydligen inte skulle bli någonting. Så vi börjar tagga till igen. Alla drog till Grisslinge där det redan va en hel del folk. Jätte trevligt tycker jag faktiskt. Jag sjöng en hel del, hoppa och slog i busstaket. Men dte var roligt. Ja en helt okej valborg faktiskt.


Det finaste jag har

RSS 2.0