Känslor går inte att styra över

.

Du vet vem du är!

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja men jag vill bara att du ska veta att du betyder så otroligt mycket för mig. Kan inte beskriva blir galen. Det är du som gjort mig till den jag är idag.
Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Vi är så otroligt lika, på alla sätt.
Du och ja genom allt vi har orkat oss igenom så otroligt mycket tillsammans efter varje fall har vi orkat lyfta oss upp igen och det hade jag aldrig orkat utan dig vid min sida.
Du är min livskraft. Du och jag genom allt så är det bara. Det finns ingen annan väg.
Om jag inte hade haft dig då hade jag aa jag vetinte hade troligen inte vetat vem du är och så men jag vet att jag aldrig hade varit den personen jag är idag och du har även förändrat mig som person på ett posetiv sätt.
Och lärt mig att se livet från nya perspektiv. Alla jobbiga stunder vi haft tillsammans med både din och min familj. Då man egentligen bara ville försvinna och inte vara befintligt på denna jord. Har du gjort att jag har tänkt posetiv och att allt kommer bli bra. Att allt går bara man vill och försöker. Du är en så otroligt stark, glad och posetiv människa. Finns ingen som är som dig. Du är alltid glad. Eller alla tror att du iallafall det. För du döljer det med ditt leende, varje dag, dag ut och dag in. Jag förstår inte hur du klarar det. Med det är något jag ser upp till.
Att vara lika stark som dig. Hur dåligt du än mår så visar du det aldrig när du är bland folk.
Det är något du är riktigt dukig på. Att dölja din tårar med ditt underbara leene. Nu har vi kommit varandra så nära så jag märker direkt när det är något som inte är som det ska, och det är så otroligt skönt att du nu har förstått att du alltid kan prata med mig vad det än är. Ingenting är pinsamt. Vi har kännt varandra i hur många år som helst. Men vi har aldrig kommit varandra så nära. Men ungefär för ett år sen. Jag minns inte hur det gick till. Det ända jag kommer igår är att jag helt plötsligt ville åka till träningarna, längatde överdrivet mycket till helgerna, för att jag viste att jag skulle få träffa dig. Och jag började få oförglömliga minnen jag aldrig haft förut. Jag blev bara lyckligare och lyckligare för varje dag som gick. Även fast ja haft de så otroligt jobbigt. Ville bara försvinna. Men även hur jobbigt jag än hade så viste jag att när ja träffade dig. Så tog du mig på andra tankar.Och nu är det du och jag mot världen så är det bara. Jag är så otroligt lycklig att jag har dig som min alldeles egna bästavän. Jag älskar dig mest. Och jag hoppas verkligen att du vet vem du är du är min egna kung. Du är mina sunshine. livskraft. bästavän. syster. Aa du är bäst så är det bara.

All min kääärlek till dig.


Ditt leende dödar mig!

Psykos


Jag förstår inte riktigt vad du håller på med, ena sekunden är du helt underbar och andra dum i huvet!

-


Du är min ängel!

Hejsötnosar.

Igår var jag inne i stan med Hanna och Fanny mötte upp Anna senare. Satt i kungsan och pratade.
Fick även med mig en snygg shorta, ett par shorts och ett par söta röda ballerina skor, sommrigt.

Kvällen igår kom Michaela hit vi gjorde inte mycket, träffade Sebastian, Patrik John och Sabina, satt och snackade sen åkte jag Coco Sabina och Sebastian och hyrde film. Absolut den läskigaste och äckligaste filmen usch aldrig igen! Idag vakande jag och Coco pågrund av att Sebastian kom in o väckte oss. Han körde oss till Grisslinge. Där vi låg några timmar, sen åkte vi vidare till mcdonalds där Michaela skulle äta.
Sen hem till mig jag fortsatte sola nån timme medan Mikkis åkte till Lenas jobb.

Hade träning idag vid halv sju så åkte och mötte upp Anna i forum, fick med mig en bikni och ett par solglasögon.
Sedan gick vi till träningen. Jo Nacka strands trapporn. Döööö.

Kom hem åt ducha och nu ligger jag bara i sängen, skönt.
Men imorgon ska jag upp vid halv 9 eller nått ska möta upp Coconut i Slussen vid 10 imorgon, vi ska vidare till Flaten badet och steeeecka, heh.

Men vi hörs senare. Biglove


Mysigt tältning!

Hej hopp gummi snopp!

Gårdagen ja den va speciel. Vaknade ganska sent, hoppa in i duschen sen kom Michaela direkt från någon ö, så hon duschade och så sen låg vi i sängen exakt hela dagen lyssna musik och kolla baksmällan. En riktigt skön dag.
Vi fick för oss att tälta. Så Felix, Patrik, Alexander och Robin kommer hit till värmdö.
Sätter upp tälten sen sitter vi och pratar, röker vattenpipa, de dricker lite och lyssnar på musik.
Det var faktiskt rikitigt mysigt. Va dock inte på bästa humöret. Massa grejer som ligger bakom det. 
 
Men sen vid 3 tiden kaosade de. Orkar inte bry mig. Men jag Felix och Coco. vakande vid 7 då vi tog ner tältet och allt. Gick hem till mig, ja duschade sen kollade vi lite Disney sen somnade jag och Felix medans Mikkis log och kollade tv. Vakande ígen vid 1. Fixade mig lite sen åkte vi in till stan. Jag och michaela satt på Mcdonalds pratade om livet hah. Mysigt! Sen gick vi till kungsan där jag skulle möta upp Anna. Michalea åkte hem jag och Anna satte och i kungsträdgåreden och pratade lite sen gick vi vidare kollade lite jag åt sen åkte vi till Hornstull där Anna skulle sola. Efter det åkte vi till Älta där vi hade träning. usch den va jätte jobbig. men känns skönt nu efter.

Kom hem, åt duschade sen städade jag Sebastian rum och mitt. Nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt. Ska snart läsa Veckans NU! 

Imorgon ska jag in till stan i bra tid ska ställa klockan! Ska försöka få med mig Sebastian! Sen kanske möta upp någon hårlig brud, åka till Flaten kanske. Får helt enkelt se hur dagen leder mig. Men nu ska jag läsa lite.
Jag hör av mig innan jag ska sova.

Biglove / Sabbs


Bild från gårdagen, Jag Felix Alex Robin och Patrik.

Lördag

Hejhej.
Gårdagen va mysigt. Imorse väckte barnen mig gick upp satte mig ute med alla andra tills Sebastian skulle köra hem mig och Sabina. Vi körde Sabina till Coop där hon jobbar sen åkte vi och köpte Shampoo och balsam till mig sen körde han hem mig och han åkte vidare tillbaka till landet. När jag kom hem hoppade jag in i duschen tog på mig myskläder va inne på datan ett tag sen somnade jag och vaknade vi halv 5 kanske, sov riktigt länge.
Sen gick jag ner åt lite yoghurt och kollade på katten gustaf. Gick upp gjorde inte så mcyket lyssna p musik. Och nu har jag precis sminkat mig lite och väntar på Linnea.
Hör av mig sen, pusss.


Nu är jag bara jätte irriterad!

Mysig midsommar med familjen!

Hejsan!
Gårdagen var lugn. Vaknade med Michaela brevid mig vi drog oss ganska länge, åt frukost sen åkte hon hem.
Jag städade och tog det bara lugnt, började fixa mig för att möta upp älskade Anna i forum.
Mötte upp henna, åt och snackade sen åkte vi till Älta, mötte upp en kompis, sen vidare till hellasgården där vi skulle ha träning. Det var det jobbigate på länge, verkligen!
Sebastian och Patrik kom och hämtade mig, stannade i Centrum ett tag dom mötte upp sina kompisar, vidare upp till Felino för att dom skulle ha kebab. Direkt när vi  kom hem hoppade jag in i duschen för en utgång med Michaela. Allt slutade kaos. michaela kom både fixade oss och så precis när vi skulle dra hem till Alexander vart allt fuck up. Så vi åkte till Mcdonalds i Slussen tröst åt och snacka skit.
Jag tog 12 bussen hem. Låg och hade ett långt prat med Felix tills det var dax att sova.

Idag väckte Sebastian mig. jag hoppade upp fixade mig lite smått, vi åkte och hämtade Patrik och Sabina. Sedan åkte vi ut till Bullandö för att fira midsommar med familjen.
Var jätte mysigt! Sebastian skulle köra hem mig för att jag skulle ut. Men han och Sabina ville att jag skulle vara kvar så vi åkte och hämtade min älskade data, köpte dipp och så.
Ångrar dock lite att jag inte stannade hemma menmen. Niu ligger jag här ute helt själv. Hjälp!
Men jag hör av mig senare. Puss på er.



Vi hade jätte roligt framför kameran. Ja

Jag mår inte bra av sånt här!


Ps. I Hate you

I tisdagskväll var jag bara hemma med Jennifer vi tog det lugnt och bara pratade, hon fick hem vid halv 2 tiden då jag somnade ganska fort. Igår mötte jag upp Coconut i Slussen vid 11 tiden vi åkte till Älta mötte upp Felix, Alexander och Patrik. Åt lite sen gick vi till Flaten där Coco badade. Sen åkte vi till Nacka Forum.
Mötte upp Anna då Michaela åkte hem och jag och Anna gick till träningen. Efter träingen åkte jag hem fixade mig lite snabbt sen kom Michaela. Vi åkte till Mcdonalds satt där och pratade ett tag, träffade Fredrik, Feffe Alexander och Alexander där. Sen skulle vi till Tyresö och träffa Alexander o dom. Men vi orkade verkligen inte så vi vände hem till mig igen. La oss i soffan ett tag, snackade skit sen så gick vi upp och sov. Skönt!

Idag vaknade vi vid 12, gick ner åt frukost. La oss i sängen kolla roliga videor.
Aa tog de lugnt bara. Michalea åkte nyss, och jag har precis städat hela rummet.

Ikväll ska jag till Älta för jag har träning. Jobbigt men tills dess ska jag nog bara vara hemma och kolla om Jennifer vill komma över, och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Coconut iallafall :)
Ska kolla med Anna också. Men vi hörs senare!

BigLove / Sabb


Jag älskar er tjejer.


Jag älskar dig


Världen är inte rättvis.
Grejen är den att jag borde inte bli ledsen, det borde jag verkligen inte.
Men du trycker på min svaga punkt hela tiden.
Men nu ska jag skita i det där och försöka gå vidare även fast det kommer vara svårt.
Så ska jag vekligen försöka.

Ja gud vilket väder det gör mig på ännu sämre humör, hatar verkligen detta. Visst kan vara mysigt men nu
var jag och michaela galet taggade på utgång men nej då ska det spöregna.
Men imorgon efter träningen får vi hoppas på ok väder. Min telefon säger att det ska vara bra väder 22grader lite moln. Blir troligen stan då innan träningen. Men får se.
Nu ska jag nog, ja jag har ingen aning asså. Blä orkar inte mer. Skulle vilja gå en promenad kanske. Får se. Just nu ligger jag ialafall och smsar med mitt hjärta. Och så tänkte ja ha lite mysigt med storebror kolla nån film o sådär men nej nu sover inte han hemma, åå usch ingen går som jag vill.
Men jag och Michaela har dock fått en helt galen start på sommarlovet. Och det ska hålla i sig dock är det en pusselbit som inte sitter rätt för att det ska vara perfekt och jag ska verkligen försöka ändra på det. För det betyder mycket för mig.

Pusssssss


Inte kunnat sova inatt!

Hej.
Jag är absolut inte på topp humör just nu men tänkte berätta om gårdagen lite snabbt.
Hade match då vi förlorade mot Tyresö och åkte ut. Stannade kvar träffade Alexander Patrik och Felix, va med dom ett tag sen åkte jag hem, åt duschade och fixade mig pånytt.
Michaela kom hit, sen åkte vi till Mcdonalds eftersom hon skulle äta.
Efter det åkte vi till Älta, hem till Patrik där vi va med Patrik, Alexander, Felix, Leo? hm och några andra.
Satt och pratade ett tag sen fick dom för sig att gå en promenad, hah varför inte?
Gick ganska länge till de fick försig att åka hem till mig och kolla film. Så jag Michaela Alexander och Felix tog bussen till mig, kom hit ganska sent. Satte på en film, den va läskig dock bara jag som tyckte det.
Jag hade tydligen sagt att bussarna gick hela tiden, Woops! heh
Så när filmen va slut vid halv 2 kanske, gick inte nästa försen 4. Hah fanns inte en chans att jag skulle orka vara vaken, så jag bytte om och satte på en ny film så skulle dom väcka mig när dom skulle gå.
Jag vaknade av mig själv vid 5 kasnke, då vi fortfarande låg fyra i min säng. Hah
Jaja jag gick och duscahde vid 7 kanske sen satte jag på Disney vi kollade lite och låg och snackade tills klockan vart 12 kanske då vi gick ner och gjorde frukost. Mysigt. Satt och drack te och pratde. Sen när vi va klar fixade, åkte vi in till stan. Där dom fortsatte till Älta och vi åkte till Kungsträdgården och möööööös!
Kom hem duschade och märkte att jag var döds trött.
Usch ikväll ska jag bara vara hemma och mysa. Även fst jag vill att du ska komma över, men kan inte fråga, blir så fel. Imrogon vet jag inte riktigt vad som händer, har iallafall träning, sen tror jag att det blir utgång med Michaela. Men nu ska jag ta det lite lugnt ett tag, hör senare. Love


Jag och Felix idag. Söta.


Fuuuuuuuuuuuuuuck this!

.


..

Jag vet att du aldrig kommer att läsa det här och om så skulle du aldrig förstå att det var om dig.
Men jag förstår inte vad jag gör för fel, det är dig jag vill ha så är det och så kommer det alltid att vara, oavsett vad. Men du förstår inte och du vet att du kan såra mig med va du än säger. Snälla kan du bara förstå och ge mig en chans att förklara.

Jag vet inte vad jag gör för fel :(


Galet jag fryser ihjäl!

.

älska regnet, ja!

Linnea sov här, vi to´g det lugnt jag somnade ganska snabbt.
Hade satt klockan rätt tidigt för att hinna åka till Gubbängen innan min samling. Pappa körde in oss va där ett tag innan det var dax för mig att spela. Vi förlorade första och vann andra.
Michaela Felix Putte och Alex kom o kolla, gulligt.
Igår sov jag hos  Michaela går dagen va riktigt mysigt. Inga detaljer.
Gick upp vid nio åkte i regnet till Gubbängen, gick knappt att spela men vi vann iallafall så vi ska spela imorgon igen vid halv 11 kul. Så anna kommer troligen hit o gör mig sällskap inatt!
Felix och Putte tog sig till Gubbängen i regnet ändå, så söta!
Men nu ska jag fixa lite grejer. Hör av mig senare, puss på er! Love


Gubbängen <3

Hejsan!
Vaknade klockan kvart över 6, överpigg verkligen. Men somnade om gick upp vid halv 8 typ. Fixade mig lite snabbt åkte till Gubbängen. Det var kul o spela men vädret är ju inte på topp så, menmen.
Nu har jag precis duschat och väntar på Linnea och Anna.

Men jag orkar verkligen inte skriva just nu. Looove


Den här vart det


Tagga inför Gubbängen hela dagen imorgon!

Hej babes.
Jag vaknade vid 12 tiden kasnke, gick ner kolla lite disney channel och åt frukost.
Kom på att jag tappat bort mina match shorts, så åkte in  med mamma kollade hittade ett par, lunchade även med henne. Sen körde hon mig till Fanny. Vi åkte sedan till träningen på Gubbängen, det var helt ok, en åt vi middag. Eken börjar imorgon, är galet taggad. Hah men vi kommer förlora så stort alla matcher, vi har en stört bra grupp. Huddinge, Skånela, Gustavsberg, Årsta och Bolton. Haha vi har ett sånt lallar lag med plus att vi spelar i 94 serien, ahaha tooorsk på oss. Men skit samma vi ska spela och ha kul.

Men nu ska jag sätta en film. Har även filat ner mina älskade naglar, märkte idag att jag inte kunde sjuta som jag brukar. Hemskt!




Godnatt älsklingar!

Nu ligger jag här i sängen och skypar med Linnea :) jätte mysigt.
Ska snart sova. Kommer troligen inte att skriver mer idag är på dåligt humööör :( jobbigt, vill bara att dom här 2 dagarna ska gå fort. Usch därför ska jag sova så fort som möjligt. Love



Nu är det äntligen sommar, och jag ska leva livet med mina bruuudar!

Hej sötisar.
Igår va det skolavslutning och efter träningen skulle jag ju ut.
Så jag och Michalea fixa oss här sen kör pappa oss till kanalen, va en hel del folk där, drack ingenting igår som tur var eftersom jag var tvungna att ta hand om mina vänner. Marcus och michaela blev det den här gången.
Men Sebastian kom och hämtade oss i Farstaviken och körde hem oss. Vart en bra kväll ändå.
Michaela gick upp tidigt idag för att skrubba fönster. Ingen aning när hon gick eftersom jag sov.
Men min dag va cp. Fixade mig lite snabbt åkte till Forum för att mötaa upp Anna, sen skulle vi till stan men hon skulle förga håret, o allt blev kaos, så jag åte till Värmdö igen för att möta upp Jennifer och luncha, det tog ett tag för henne. Men när hon väl kom så gick vi till thaien, satt där ett bra tag och pratade. Jätte mysigt. Kom hem tog det lite lugnt sen kom Sebastian och Sabina så vi åkte och lämnade Sabina. Och jag och Sebastian skulle hyra film o ta det lugnt ikväll då Sabina ångrade sig och ville osckå kolla, så vi åkte ocg hämtade henne. Och nu har vi precis kollat klart och jag har duschat och bäddat rent sängen. Mysigt!

Imorgon ska jag nog sova ut sen på kvällen har jag träning i Gubbängen. Sen på fredag startar Eken.
Men lär nog bli nå utgång med Michaela under helgen ändå :)

Men nu ska jag kanske sätta på en film och somna till om jag inte somnar skriver jag senare.
Puss på er.


Du är verkligen det bästa jag har Anna.


Vi är speciella! Jag älskar dig för den du är.


Nyduschad tjeeeej

Hejsan mina vänner! Skriver om gårsdagen senare.
Puss


Jag just nu, jätte tröt!


Taggad tjej

Hello my friends!
Nu är jag duscha påklädd och sminkad, ska börja fixa håret när Michaela kommer :)
Måste även äta, träningen idag va helt ok. Men imorgon ska vi troligen till Älta, flatenbadet. Men det ska troligen regna, men får hoppas på att det ändrar sig. Men nu ska vi tagga som fan inför ikväll.
Natten är ung och vi är så taggade, inget att förlora! Lets go.
Men nu ska ja äta lite. Pussss



Jag just nu.

Skolavslutning.

Hejsan.
Ja nu är grundskolan över.
Nej men ídag kom Michaela ocg hämtade mig vid kcart över 8. Åkte till skolan fick ses lite bilder pratade lite sen gick vi ut kollade på en massa som sjöng och vi fick gå upp på scenen och så fick vi rosor. Sen va de klassrummet igen fick betygen och lite så sen va dde luch med alla 9or. Ja de var iallafall en jätte mysig dag kommer sakna Ösbyskolan och alla underbara lärare. Men nu ska den nya starten börja.
Jag höjde mig den här terminan med ganska mycket. Gick iallafall ut med 240.
Efterskolan åkte vi till Grisslinge sen hem åt och nu ska jag fixa mig lite för träningen sen ikväll ska jag ut och festa med mina underbara vänner!

men vi hörs. puss på er.


Kommer sakna er.


Natti världen.

Nej nu är det dax för mig att hoppa i sängen är väldigt trött!
Pussssssssss

Saknar denna kväll

Sommarlooov imorgon!

Hej min fina vänner.
Idag gick jag upp alldeles för sent, tog på mig badkläder och en långkläning.
Kom till skolan hade nå möte, sen åkte hela a laget till Grisslinge, riktigt mysigt, blåste lite bara.
Kom tillbaka till skolan för att kolla på fotbollsmatch lärarna mot 9orna.
Sen efter det gick jag ocg Michaela hem en snabbis, åt lite sådär. kte in helt ofixade. Jag köpte ett par jeans och sen gick vi ner till Kungsträdgården för att möta upp några kompisar. Satt där ett tag sen gick vi till Slussen dom åktre till Älta ochMichaela hem till sig medans jag mötte upp Linnea. Vi köpte mat sen åkte vi till Hellas, jag va helt död orkade  verkligen inte träna, så va död efter 6an med fys haha menmen.
Nu har jag precis duschat och ska ner och äta lite, men vi hörs snart!
Biglove!


Du är galet bra

Jag är helt galen, galen i dig i ditt himelska leende

-


Ångeestpanik

Nej nu ligger jag här i sängen.
Idag när jag kom hem hoppade jag in i duschen sen kom Anna hit och de behövdes. Vi fick skjus till mcdonalds där vi satt och pratade ett bra tag. När Anna åkte hem la jag mig ute ett tag sen somnade jag i soffan, gick upp somnade, och vaknade av att Jennifer ringde mig. Hon skulle sovit här men vart inte så.
Nu ligger jag här i sängen har ångest och jätte ont i huvet. Ingen aning om varför menmen jobbigt.

Snart är det verkligen sommarlov, det är galet!
Ja och nästa helg är det Eken. Så nu tror jag att de sista träningarna kan vara men är inte säker. Imorgon har jag iallafall träning i Älta och troligen på tisdag med och på torsdag i Gubbängen och på fredah börjar det och håller till på måndag. Jaja nu har jag absolut ingenting att säga men hör av mig senare eller imorgon. Love


DU ÄR UNDERBAR MIN BROR!


Förlåt

Hur visste jag att det skulle sluta såhär. Det var verkligen inte meningen. Allt blev så fel och jag känner mig verkligen som en sämst kompis som man inte kan lite på och som bara tänker på sig själv. Jag får panik.
Det är inte så jag vill att du ska tro om mig. Du kan lite på mig det var en engångsgrej.
Och jag får så dåligt samvete när du sa som du kände. Ja jag känner mig så värdelös. Jag förstår inte riktigt helt varför du är sur men ändå. Det här ska inte hände igen. Det lovar jag dig men vi ska ändå inte ha en massa jävla regler för varandra, det funkar inte så för jag mår så dålígt när nått sånt här händer.
Men jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig så förjävla mycket och jag ber om ursäkt för igår. Vi två är grymma tillsammans och ska ha en galen sommar. Jag älskar dig min vän!

Ps. Du är bäst!


Om du bara visste.

.

Lyckad helg.

Dålig uppdatering vet!
Men blir lätt så under helger. Balen va galen, riktigt mysigt och efterfesten va nice.
Kom hem sent, va en seg dag i skolan efter. Men hade träning på fredagen där också, åkte hem efter den fixade mig mötte upp Anna, sen va vi på Grisslinge, hela kvällen, med en massa värmdö people. Kom hem drack lite oboy mös o prata skit. Vi hoppade upp tidigt för hon skulle solduscha och fixa naglarna och jag skulle ut till Älta med Michaela för att sola. Jag va i Slussen vid 11. Det vart verkligen en lyckad dag. Riktigt mysigt kom hem vid 6 tiden. Kom hem duschae fixade mig, åt åkte sedan i till stan hem till Michaela fixade oss lite mer pch åkte till Älta, Vart en lyckad kväll. Imorse åkte vi till Flaten. Det var mysigt hade alltså en lyckad helg.

Imorgon ska vi till grisslinge o bada och sola med klassen sen ska vi tillbakaq och spela fotboll mot lärarna, sen tisdag och skolavslutning, känns lite sorligt. Sen börjar jagtroligen i Nacka, NG.

Bilder från balen kommer ikväll.
Men nu ska ja sitta här ute lite och lyssna på musik. Puss på er.


Innan balen.

Tagginatiioooon

Hej söötisar.
Nu ligger jag Felicia och Michaela på min beranda och solar de sista innan balen ikväll sen kommer Zacharias också hit för tagg o fix :) Vi är galet taggade på en grym bal och en galen utgång. Hör kasnke av mig ikväll men troligen inte. Puss på er snyggingar!


Tagggad tjeeeej.

Nu är jag klar för sängen jätte skönt! Imorgon ska jag till skolan får se om ja orkar vara där till klockan 1. Sen ska jag hem med Michaela, Felicia och Zacharias. Vi ska duscha och fixa oss till balen :) riktigt najs.
Anna kommer även hit för att fixa mitt hår. Vi ska blåsa upp ja typ 100 fucking balonger, klarar kanke 2.
Jaja tror att det här kommer bli galet bra. Sen ska vi även ut efteråt så klart!
Jag är galet taggad! Många som har frågat efter min balkläning men tänkte att de får bli en överraskning! hehe.
Ja ni får se en hel del bilder under helgen.


Dagens outfit!


Bal imorgon! yey

Hej bebisaar.
Dagen idag va skönb, tog mig till skolan kände mig riktigt duktig, men va kvar där i 10 minuter innan jag och Michaela tyckte att det skulle bli en onödig dag, hah. Vi gick hem till mig fixade mig lite sen gick vi till bussen för att åka in till stan. Hon köpte sina balskor. V åkte sedan vidare till forum för att äta.Åkte sedan och gjorde mina naglar, blev rktigt nöjd. Kom hem, la mig och solade lite innan träningen. Och kom nyss hem. Va en rolig träning idag. Men ska äta och så nu. Skriver om morgondagen senare. Pusssar


Idag innan träningen!


Nej nu är det dax för mig att krypa ner i sängen. Är väldigt trött, får se om jag går till skolan imorgon.


Ovärt men skönt för mig. peace

Dagarna går och går, jag vetinte vad jag vill eller någonting.
Ibland är jag på topp humör och skiter i allt som är negativt och inte har med mig att göra men ibland känner jag mig så värdelös. Och jag får panik, jag vill verkligen finnas där för alla nära men det går inte alltid, försöker visa mig stark jämt, alltid försöka ha ett leende på läpparna för att ge ut tro och hopp.
Men jag är inte så stark som jag vill vara. Jag vill alltid kunna vara där för er och speciellt för dig, men vet inte hur. Det är svårt, riktigt svårt. Men det är svårt att bara få allas problem och försöka hjälpa till när man själv har problem. Det är jobbigt och tungt att gå runt och bära på allt. Men jag har svårt att berätta hur jag känner och vur jag har det. Det har jag verkligen. Det är där det här med pojkvän kommer in i bilden. Det skulle vara en sån lättnad i allt, att veta att man alltid har någon där som finns där och alltid stöttar än. Visst jag har mina underbara vänner som alltid finns för mig dag ut och dag in, men det är på ett annat sätt. Men jag vet hur mycket kraft som behövs för att klara av att ha ett perfekt förhållande. Men det skulle vara så skönt att ha någon och dela allt med. Men jag vet att jag inte ska ha ett förhållande så som det ser ut idag, jag ska vara singel så är det, fuck yo guys.
För i sommar ska jag leva livet och bara må förjävla bra festa med dom bästa och leva livet. 
Efter sommaren börjar en ny start, med en massa nya vänner och galna grejer. Känner att det verkligen är någonting jag behöver efter allt jobbigt jag har haft hemma med mamma och allt som hände i skolan i 8an det som gjorde satt jag var tvungen att byta klass och det tog väldigt mycket på mina krafter. Både träning och skola vart sämret Det som gjorde så jag bytte klass var för att jag hade väldigt svårt att komma överens med killarna i min gamla klass. Men nu är vi jätte bra vänner, som tur är. Och allt som hänt under förra sommaren tog mycket på mig, det är nått som aldrig kommer ut på bloggen. Dom som borde veta vad som hänt vet det redan det.
Och sen det sista nu i 9an som har tagit på mig rejält är det här med betygen.
Jag har alltid vart engagerad och ambigös när det gäller skolan men har alltid haft problem med engelskan och matematiken. Och svenskan har jag alltid haft vg i. Men nu i slutet av 9an, brakade allting. Fick nästan ig på svenska nationella, ig på matematiken ocg g- på engelskan. Allt var kaos, jag orkade inte kämpa längre men jag viste att det var det minsta jag kunde göra för att försöka komma in på gymnasiet. Jag var tvungen att försöka, jag tänkte posetiv jag ville verkligen inte hoppa av, då skulle allt gå utför, det viste jag.
Så jag tog tag i det här, kämpade upp mig till vg nivå igen i svenska pga en massa extra uppgifter. Detsamma i matematiken fick en helt ny bok att jobba med plus prov för att han skulle se att jag skulle fixa matten. Och efter ett bra tag kämpade med en massa bråk och tårar, har jag nu klarat alla det ämnen jag haft svårt med och även höjt mig en en hel del ämnen, känns så otroligt skönt. Vetinte riktigt med hur mycket men det får vi se.
Men a vitsen med det här inlägget var mest för mig själv att kunna få berätta lite kort om hur det är och hur glad jag är på mig själv för att jag fixat allt som hänt de senate åren. Och eftersom jag har svårt att dela med mig av mina problem så är det inte speciellt många som fått reda på grejerna under tiden det pågått utan efteråt. Men Anna har alltid vart upplyst om allting och jag vill verkligen tacka dig men jag hade inte klarat det här utan mina vänner och min underbara familjs hjälp och stöd det finns inte. Även om dom inte viste om allting som pågick så vet jag att dom bryr sig och det var dörför jag kämpade på som bara den, Ville visa mina föräldrar vilken flicka dom dött. Och visa dom att jag kan allt bra jag vill och försöker. Tack för allt! Jag är så otroligt glad.


Väääärldens hääärligaste bruuuud.


Köööörde på shoorts idag!

Hej bebisar.
Skolan idag va riktigt slapp. onödigt att vara där, får se om jag går imorgon!
Ska ändå göra mina naglar imorgon vid 2 tiden. Idag efter skolan åkte jag direkt till Nacka där jag mötte upp älskade Anna som kom hem i morse. h saknat henne så, och även mina älsklingar Hanna o Fanny. Satt och pratade ett tag med dom sen åkte Hanna o Fanny då jag och Anna gick och satte oss på en uteservering, mysigt.
Åkte sedan in till stan satte oss i Kunsgträdgården, mysigt!
Jag har även träning veckan ut men kan ju inte vara med på torsdag eftersom jag har balen då.

I helgen ska jag vara med mina tjejer, Fanny Anna och Michaela får se om några med är på. Är redan galet taggad, stööört. Men nu ligger jag här i sängen, skulle vilja att Ia kommer hit så vi kan ta en promenad, skulle vara mysigt att träffa henne, har inte setts sen i December, kanske dax snart!¨

Ja jag är bara galet taggad på mitt liv just nu, den här sommaren kommer bli galen!

Hörs senare, puss på er.



Jag kämpar för oss, det gör jag verkligen!


Jag är redan galet taggad på en grym helg, ska bli bästa på läääänge.


Snart blir det Nacka Gymnasium.

Ey.
Dålig uppdate iknow.¨
Gårdagenvaknade jag i okej tid, fixade mig ionte alls faktiskt. Såg förjävlig ut och mådde som jag borde. Pkte in till Forum och träffade Linnea, riktigt länge sen. Va så skönt att få prata och berätta saker för dig, det behövdes. Åkte och mötte upp Jennifer för att hon vill ha sällskap så åkte till Felino, satt och pratade ett tag sen gick vi upp till mig där vi låg i sängen pratade och kollade runt om de hände nått, Så vi bestämde oss för att åka intill söder, mötte upp Linn och Olivia. Va lite folk där, va inte där speaiellt länge va inte så jätte kul men. Kom hem vid kanske halv 2. La mig i sängen och somnade rätt fort. Idag vaknade jag vid 2, hemskt!
Då jag tog på mig badkläder, sen åkte jag Patrik och Sebastian till Grisslinge för att bli lite bruna. Mys.
Kom hem bytte om snabbt till träningskläder. Sebbe körde mig till Slussen för att jag skulle äta och sedan åka till Älta. Träningen idag va riktigt jobbig tog dock inte ut mig helt. Men första gången i år man springer 8 km i sportbh, va riktigt varmt! Kom hem för ett tag sen då jag hoppa in i duschen och gjorde te.

Imorogn är det ju skolan. Känns så ovärt att gå den här veckan. Verkligen!
Men imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får vi se. Onsdag efter skolan ska jag göra mina naglar, äntligen. fick en fråga om vart jag gör dom det ät olika men den här gången blir det hårstudion i Gustavsberg.
Sen på torsdag är det ju bal, nervöööös. Elina kommer hit vid 3 tiden för att fixa mitt hår och lite sådär.
Sen är det väll bara kööööra. Natten är ung, vi har ingenting att förlora.
Fredagen i skolan a alla kan gissa vi kommer vara sega och inte göra speciellt mycket. Då jag också har träning efter. Hatar att ha träning på fredgar. Men sen efter det är de troligen utgång både fredag och lördag. 
Sen är det måndag igen, kommer nog bara städ skåpen och sådär, sen tisdag och skolavslutning. Förjävla skönt!
9an har gått riktigt fort och sen är det lov, underbart!
Sen väntar gymnasiet. Ja Nacka Gumnasium har ja inte speciellt många dagar kvar innan dom får se mig där varja dag, moooohahah. Jaja men nu ska jag nog skrubba ansiktet och sen lägga mig och kolla på någon film.
Hoppas verkligen jag kommer upp imorogn. Och jsuste mina föräldrar har kommit hem. Så otroligt skönt.
Inga mer disk och tvätt för min del. Hade tänk att flytta hem ifrån så snabbt som möjligt men aa hah får se hur det blir med de. Men nej nu ska jag lägga mig. Förlåt för dåliga bilder men har inte tagit speciellt mycket på senaste tiden. Men nu jävlar :)
Hoppas ni har det lika bra som jag kommer ha imorgon.
Looooovelove.



Ända bilden från idag faktiskt. Men ska bli bättre.


Kom hit

Varför kan jag inte ha någon brevid mig som håller om mig och alltid finns där i alla lägen och gör så att jag är trygg?

Jag saknaaar min Annnnna

Hejsan.

Skrev ett litet inlägg men tänkte skriva av mig igen och berätta de som hänt och hur jag känner. Ingen kommer orka läsa det men det spelar mindre roll.
Nu ska jag börja fixa mig tror jag. Ska in till stan för att möta upp Amanda och prata.
Men vill bara säga att jag saknar Anna Engstam så sjukt mycket! Hon har säker hur kul som helst i New York.
Men nu räker det hon har varit borta alldeles för länge. Kom hem! har en hel del att berätta föööör dig!
Panik.. Jag älskar dig mest bästavän.


..

Jag blir på så dåligt humör. Ledsen. Svag. Jag vill vara stark och jag är stark och jag säger det till mig själv men ändå har jag en svag punk. och du har hittat den. Jag har haft det jobbigt det senate året. Nu börjar allt bli som de borde vara. Jag har klarat de ämnen i skolan som påverkade om jag skulle hoppa av eller om jag kunde börja på gymnasium och nu har jag gjort det. Har knappt haft något riktigt liv där jag kan umgås med familj och vänner. På riktigt. Det ända jag gjorde va att träna och plugga. Jämt. Nu har sista inlämningsdagen redan varit, förra onsdagen. Nu har jag ingenting i skolan mer på ett par månader. Och nu kommer mitt nya liv börja. I sommar ska jag ha så jävla kul skita i allt och bara leva som jag vill leva. Jag ska feeeesta, trääääna och jobba. Inga killar ska förstöra den här sommare för mig och mina bruuudar, det finns inte, det är vår sommar. Så är det. Sen i Augsuti börjar skolan igen det är då min nya start börjar. Jag ska träffa nya kompisar killar får komma in i mitt liv igen. Jag är bara så oroligt trött på att vissa kan trycka ner mig så hårt så jag inte kan stå imot längre. Jag förstår inte grejen.
Jag vill bara säga att jag älskar er så gaaalet mycket och jag är så glad att jag har er på min sida och utan er, och eran hjälp hade jag aldrig klarat mig igenom allt som har hänt under dessa långa månader av kamp.
Hanna Östberg, Frida Andersson, Fanny Norling, Anna Engstam, Linnea Björkman.
Tack till er all min kärlek!

Och jag är så sjukt taggad på nästa skolår.

Så jävla ägd. Jag är så mycket bättre och starkar. Du är alldeles för självsäker riktigt negativt och det kommer du inte lång på. Dra

-

Jag är så jävla bra!

Nu har jag duchat o rakat benen tvätta håret städat rummer. Känns så bra!
Ehm har även bytt navelpiercing.

Ska den bort vad tycker ni?

Sommar mys på landet!


Underbart

Hejsan!
Länge sen, ja!

Grejen är den att jag har knappt varit inna på datan, de senaste dagarna!
Ja den här helgen har vart riktigt lyckad. Ångrar mig dock en hel del från i fredags att jag inte tog mer insiativ!
Jaja går dagen vaknade jag upp hemma hos Hanna. Gårdagens smink o allt, åkte jag hem duchade å satte på mig en kläning, första gången i år, framsteg!
Min syster kom och hämtade min och vi åka ut till landet där vi skulle grilla och sådär. Vi bytte om la oss och solade några timmar. Sebastian hämtade även upp Linnea B så kom dom också ut!
Vi hade det jätte mysigt. Sen lite senare framåt kvällen, började jag och Linnea fixa oss, vi hoppades på utgång, men hon ändrade sig och skulle träffa en kompis. Men sen så skulle jag sova där men dom planerna sprack också. Men när jag kom hem från landet åkte jag och pratade lite med Marcus. Efter det mötte jag upp Yanelle.
Kan dock inte berätta vad som hände under gårdagen, men ja!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen. Sminka mig om jag orkar. Får se.
Är ju lediga imorogn också. Så himla skönt!
Så vi ska troligen ha middag hemma hos Fanny, och får se om det blir utgång/Filmkväll eller hur det nu blir.
Får även se vart jag sover! Men nu fick ni veta att jag lever.
Och lite tråkigt att jag inte kan berätta vad som hänt under dessa dagar, men de går tyvärr inte, finns vissa som inte ska veta vad som hänt. Tyvärr.
Men vi hörs lite senare efter duschen elle nått!
Puss på er och jag ska bli bättre på att uppdatera. Jag är sämst.



Hanna o Fanny

Sorry för dålig uppdatering men var sjukt trött igår efter träingen.
Hade träning i Hammarby Backen igår, riktigt jobbigt, usch men så skönt efteråt.
Frida fäljde med hem efter, vi åt lite sen duschade vi kolla bb och lite så, åkte även till Shell, sen hem och kolla film då jag somna direkt, förlåt! Idag gick vi upp åt frukost fixade oss åkte in till stan för att möta upp Linnea.
Kollade lite affärer, köpte lunch gick till Kungsträgården och åt, jätte mysigt!
Efter det åkte vi till Nacka för att träffa Majo och Aifen. Satt och pratade ett tag sen åkte vi hem. träffade även Linnea Lundberg Och Nnabintou i Nacka. trevligt! Nu är jag lite fixad ska troligen möta upp Hanna och Fanny ingen aning om vad som kommer hända denna kväll :) natten är ung.


Just nu, jätte sööööt! jaaaaaaa


Godnatt världen!

Hejsan.

Nu ligger jag i sängen med Amanda. Vi har absolut inte gjort någonting alls, vi har bara legat i soffan och prata. girltalk you know, sånt som behövs ibland. Men nu måste vi sussa. Vi hörs imorgon bebisaaaar. En stor kram till er alla. Peace and Love.




RSS 2.0