Jag nåste gratta min kära storebror som tog körkort för 3 dagar sen. Stort grattis till dig Sebastian. Jag älskar dig


Världens finaste fyller 16 idag, Du är bäst

Annnnnnnnnnnna älskling fyller 16 idag.
Äntligen stor flicka. Hoppas vi får till en kanon kväll för dig. Men det är jag nästan säker på.
Kom till mig halv 6. Då jäävlar. Jag älskar dig meeeeeeeeeeest och saknar dig så inihelvete.




JAG ÄR SÅ GLAD IDAG

Hejsan. Jag har verkligen sugit på att uppdatera. Vetintevad som är med mig.
Men den här veckan har varit riktigt skön med jävligt kontig. Har även tränat 2 ggr. Nästa vecka börjar träningarna i älta, Usch. Menmne igår va jag på spelarmöta kom hem nio. Åt kolla tv. Bytte om, skulle städa Sebastians rum. Gav honom pengar och 1 städning varje vecka i ett år. A så men somnade till bb igår med smink o allt. Hah men nu har jag precis städad hans rum och så. u ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag med mamma till Ica för jag ska ha middag här för Anna efter som hon fyller 16 idag, med bästa tjejerna. Sen är det mys och utgång. Sover troligen hos Fanny Norling. 
Love


Kärlek till er

Sängen, Love

Haaaaaaaaaaaajis

Nu ligger jag här hemma precis ätit musli, så sjukt gott. Äter de istället för mina älsklingar, Coco Pops :)
Men träningen gick bra. Känner mig väldigt duktig. Imorgon är de skola. Efetr ska jag träffa Linnea Alsberg. Riktigt länge sen. Ska fixa lite inför helgen. Bebis fyller år också. Sen ska jag till gymmet med Felicia.
Fredag blir det skolan. Gymmet direkt efter skolan sen hem fixa mig för möte med handbollen och äen för utgång efter. Mys lördgaen kan jag tyvärr inte säga nått om. Kommer efter helgen :) Kärlek


Har precis pratat klart med denna fina tjej.


Trääänings time. Första gången på snart 3 veckor. Heja

Heeeejsaan.
Kom nyss hem frpn skolan. Bytt om och är påväg ut för att träna. Sen ska jag till affären å köpa en massa grejer,  men skriver när jag är tillbaka. Ska kanske till John Bauer senate också. Får se om jag hinner. Pusssss


Jag just nu

Jag är bra på att dölja allt med smink och ett leende

.


Jag är bäst. Fixar det här.

Jag ska klara det här. Helt själv. Behöver ingen jävla hjälp. Jag är inte dum i huvet. Det är jag inte. Jag orkar bara inte med en här skiten längre. Nu är det jag mot världen. Skiter i allt. Ska ta mig ur det här på egen hand om några månader kommer jag må bra igen. Bara jag kämpar och försöker. Imorgon börjar jag. Ska förändra allt. Ska inte behöva höra något mer klagomål på hur jag ser ut å massa jävla skit.

Jag tror faktiskt att de blir ganska bra nu. Lägger in bild senare.

-

Hjälp mig.

Nu sitter jag med färgen i, jag har panik. Hoppas verkligen inte att de blir gult/organt hoopas att de jag har försvinner. Men har ingen aning. Menmen. Åååå

Jag hoppas med allt att mitt hår blir bra.


Michaela är för underbar

Hejhoppgummisnopp.
Vaknade av att Michaela väckte mig för att klcokan va jätte mycket, halv 12, hihi sötnos.
Jaja vi gick ner och åt frukost, fick lite sällskap av Sebastian också. Mysigt.
Fixade mig rätt snabbt, sen åkte vi hem till henne på Thorilsplan. va där ett tag hon fixade sig och så. Åkte vidare till Kunsträdgården. Satt där med varsin lyxshake eller hur va de Mikkis? haha
Kom nyss hem. Ska bara ta det lugnt idag. ska faktiskt ner och köpa hårfärg. Läskigt men vafan. Bara köra.
Men nu ska jag börja blogga på riktigt igen har verkligen varit sämst.
Kysss Sabina



Michaela idag


Nej nu ska jag sova. Godnatt söötisar


Idag inne i stan


Jag är på topphumör.

Helloj. Nu ska jag sooova, nyduschad med häärligt sällskap. Jag har navelpiercing igen jippi :)
Lägger ut en rätt dålig bild. Men får en bättre imorgon. Dagen idag var riktigt myig. Mötte upp Zacharias på bussen vi åkte in till stan där jag skulle möta upp Anna och han en kompis. Vart så att han följde med oss till piercingstudion. Lite pinsamt sädär för jag va stört nervös, brukar absolut inte vara så nervös. Vet inte vad som hände. menmen. Gick runt lite i gamla stan, innan vi fick vara vittnen å massa skit. Fick stå och prata med polisen i 50 minuter. Sen åkte jag och Zacharias till Mcdonalds där vi mötte upp Elin Nina och Hj, satt och pratade ett tag. Sen åkte jag hem och grillade med min familj och syster, Bytte om fixade mig, mötte upp Michaela Zacharias och Martin. Vi åkte till Coop, sedan hem till mig och kolla film, riktigt mysigt. Dom gick nyss. Men vi hörs imorgon och nu ska jag bli bättre på att uppdatera, det lovar jag er. All min kärlek till mina fina läsare.




Navelpiercing för 3 gången.

Hej. Sämst uppdatering vet.
Men ja helgen va underbar inga detaljer.
Men igår vaknade jag av att Sebastian kommer in och skriker att bussen går om 20 minuter. Lite bråttom sådär. Så ja och jenni skyndar oss. Jenni går hem medans jag Anna och Jim tar bussen mot Bullandö. Hade det riktigt mysigt med familjen. Jag och anna åkte till hemmesta i tofflor för att köpa lite små grejer. Vi hade det bara allmänt mysigt låg uppe i stugan pratade lyssnade på musik. Morgonen där på. Fixar vi oss snabbt och kör feeeeest haha sen kör pappa oss till Hemmesta och, vi tar bussen in till stan. Va där hela dagen. Kom hem tog de lugnt duschade o så kunde inte fixa mig eftersom alla mina grejer va på landet, sminket plattången mina skor allt.. Senare vid 11 kom Hanna och Fanny. Hit va här hela kvällen. Kolla Beck. Så jävla läskig. Usch. Jaja vaknade i soffa för ett tag sen. Och Hanna ocg Fanny åkte nyss. Ska börja fixa mig nu, har precis badat. Sen ska jag in till stan för att möta upp anna och vi ska bara kolla lite jag måste köpa ett par svarta jeans. Sen ska jag också ta en ny navel piercing för 3 gången. Hah. men vi hörs senare. Puss

Har tyvärr inga bilder. Är inne på pappas data.


Dålig uppdatering. Sorry ska bli bättre

Hej. Förlåt för sämst uppdatering. Men varit i skolan sen hem sovit sen ut.
Men nu kan ja berätta va som hänt de senaste dagarna.

A jag minns helt ärligt inte riktigt va jag gjort och vilka dagar det varit men Linnea B sov i allafall här när de nu va och vi va ute på grisslinge med en hel del folk. Va riktigt mycigt faktiskt. efter det åkte vi hem till Majo där vi bara satt och pratatde och tog det lugnt. Körde hem oss vid halv 2. Då vi tog natt macka me oboy. Dagen där på åkte vi till Nacka. Jag fick med mig ett par jeans och glassögon. Hon ett par glassögon.
Mamma körde hem mig. A minns inte vilken da det var kan vart i onsdags. Kom hem fixade mig för utgång. Mötte upp Amanda och halv Värmdö i centrum för att åka till Ingarö på fest. Var roligt. Kom hem soov efter en kaoosad kväll. Så igår åkte jag till skolan så duktig som jag var. Åkte till mcdonald med Marcus och John. mätte upp massa folk där. Sen mötte jag upp Jennifer på bussen. För att åka in till satn . Maija kom även senare.
När jag kom hem fixade jag middag till mig och Sebastian. Gottt.
Sen ringer Jennifer och tvingar med mig till Boda. Långt som fan. men mysigt var det iallafall.
Kom hem vid halv 2 då jag somnade riktigt fort. Och nu mår jag toppen väntar på att min älskade Anni ska komma :) Och ikväll blir det en liten middag ocg mys med mina tjejer. Hehe

Lite bilder från dagarna..



Mysigt


Påskmatte, hehe

Hejsan. sorry för dåligt uppdatering.
Igår fyllde Sebastian år. Släckten kom vi hade de allmänt mysigt. Åt tåratan ja gjort. Jätte god.hihih
Efter det åkte jag, mamma och min syster till Nacka för att jag skulle kolla på ett par nya glasögon.
Kom hem. Det var meningen att jag bara skulle vara hemma. Men åkte och mötte upp Jennifer, vi satt på Mcdonalds och bara pratade, Det behövde vi verkligen. Absolut inte meningen men vi hamnade på Grisslinge. Jag hade myskläder och va osminkad, menmen. Kom hem. Sov.
Imorse va det ju bara ta sig upp till skolan. Usch men det var faktiskt helt okej. Efter de åkte jag och Michaela till stan. Skulle fixa me tatueringen och de. Åkte sedan in och åt och hade mysigt. Mötte även upp Amanda. Michaela åkte hem och jag och Amanda drog oss senare till Värmdö. Åt började fixa oss för kvällen. ja den vart som den vart. Usch inga kommenatrer. Umgicks iallafall med en hel del olika människor idag.
Men nu ligger jag och Michaela i sängen och taggar för ännu en till mattedag. yey.
Men jag tycker att vi hör imorgon. Nyduscha och ska sova. Peace and Love.

Jag måste bara säga att Yanelle är helt fucking underbar. Jag älskar dig.


Grattis på 18-årsdagen världens bästa storebror. Jag älskar dig


Söndag. Skola imorgon. As kuuul

Hejsan.
Förlåt för dålig uppdate.
I fredags åkte jag och mötte upp Amanda sen åkte vi hem till mig. Tog det lugnt ett tag sen följde vi med mamma för att köpa en massa grejer till min tårta. Aja senare på kvällen åkte jag till Slussen för att möta upp michaela. Allt vart kaos. Men tillslut tog vi bussen till Älta då Amanda och Anna hoppade på i Henriksdal. Sen åkte vi hem till Amanda eftersom hon har landställe i älta, ungefär vid Flatenbadet, haha. Sen gick vi allafall ner till Flatenbadet. Där min "kompis" Johnny hade sin 21år fest. haha jo men det var faktiskt mysigt. Anna sov här.

Gårdagen. Ja, jag och Anna gick upp i bra tid. Tog det bara lugnt, gjorde inget alls. Sen åkte vi till Forum , för att jag skulle köpa kort och blommor till Sebastian eftersom han fyller år idag.
Kom hem åt middag med familjen. Syster och hennes pojkvän var också här.
Sen kom Amandas pappa ocg hämtade mig då vi skulle på krök på Grisslinge. Aa mycket folk man hände men. Sebastian, Stefan, John, Majo o nå mer, kom dit, å hämtade upp, mig, Jennifer, Elin och Nina. Så åkte vi bara hem till Majo och tog de lugnt letade fest. Men slutatade med att vi var där hela kvällen.

Och nu håller jag på att fixa mig eftersom Sebastian fyller år.



Här är tåratan jag och Anna gjorde till honom.

Då de alltid var vi.

Vem på denna jord kan man lita på, finns det någon äkta?
Du och jag, så var det bara. Vi två föralltid de va så vi lovade varann. Och det var så det skulle vara.
Och jag litade på dig upp till 1000. Vi gick igenom så mycket tillsammans. Vi hade samma problem. Dig va den ända jag kunde prata med, för du var den ända som förstod eftersom du var med om samma sak. Vi va så otroligt starka tillsammans, trodde verkligen på oss. Trodde inget skulle kunna förstöra det vi hade, jag trodde verkligen inte det. Och jag trodde du va en äkta vän. Så lurad man kan bli. Nu i efter hand känns det som om du bara behövde någon vid din sida. Att du va svag och hade det jobbig. Märkte att jag alltid fanns där för dig. Och de gjorde jag verkligen. I alla lägen. Och du fanns där för mig i alla lägen. Det kan jag inte komma ifrån. Men nu jag vet inte vad som hänt. Du har slutat höra av dig helt. Jag kände att du drog dig undan, började umgås med andra. Och bara lämnade mig där själv.Inte mening, det vet jag. Du började ungås med mina nära vänner. Och jag stod där själv. Men jag kände att det va dax att ta tag i det vi hade. för jag ville verkligen inte förlora dig. Så jag skrev ett lång sms, precis som jag kände. Hur allt låg till och att jag verkligen inte ville forlora dig. Jag fick inget svar på flera dagar. jag väntade och väntade. Sen efter ett tag fick ja ett svar. Världen finaste svar. Att du haft det jobbigt och bara inte orkat. och jag förstår dig, vet exakt hur det är. Man vill bara vara själv. Glömmer bort sina vänner ett tag. Inte meningen men det blir bara så. Men när jag fick ditt svar trodde jag verkligen  att allt skulle vända. Ingeniting har hänt och det har var mer än, en månad sen. Känns som jag ska ge upp. Känns som det är det bästa. Och så mycket du vet om mig som ingen annan vet, ingen annan. Ja men jag vill bara att du ska veta att jag saknar dig något så enormt. Men hur många gånger jag än säger det till dig, verkar du inte förstå, så ja ger upp nu. Men jag kommer alltid att vara din. Det vet du. Jag älskar dig.


Dagens outfit


Tattttoooo

Nu kom jag nyss hem efter en långpromenad med mammi och syster. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska troligen bara ta e lugnt duscha, raka benen. Juste under lovet ska jag in till tatueringsstudion och så ska dom fixa en skiss. Så att jag, Sebastian, Sofia och Maria kan göra en syskontatuering. Jätte glad. Hih

Jag innan skolan


Jag är duktig

Tjenispenis.
Nu sitter jag här och skriver min sista uppsats innan lovet.
Efter skolan åkte jag Michaela och Jesper till min gamla skola. Och träffade mina gamla underbara vänner.
Satt och pratade en stund i solen innan alla drog sig hem. Kom hem för inte alls länge sen.  Men nu ska jag fortsätta skriva jag hör av mig sen mer lite skvaller.



Sööööötisar i skolan, Jag Jens och Linn

Bildboooomb


Världens finaste vän

Jag och mina partypinglor

En kall vinter

Jag och Anna taggar för match mot Kungsängen

Jag ocg Micheala en vanlig dag i skolan

Partydax

Världens bästa storebror

Länge sedan. Saknar Skuru 95

Den bästa sommaren på länge

Skolavslutning 10

Thailand 11

Eken, ett år sedan

Mina fjortisar på Klubberiet

Taturing och Piercing

Taggade för utgång. Vart en lyckad lördag

Jag utan tungpiercing

Jag nyss från frisören

Du är bäst Martin

De bästa jag har

En vän jag längtar efter att träffa



Då det alltid va du och jag

Små vi va älskling. Miss you


Tröttis hääär

Ö inge blogg lust idag. Sorry.
Ligger bara i sängen med en kopp te och min mysiga morgonrock, hihi. Ja mår sådär ont i huvet ochså. Men jaja.
Imorgon är det torsdag, vetinte vad som händer. Bara ta det lugnt hoppas jag på.
Sen fredag och looooov. Fredagen ska spenderas med mina underbara tjejer. Vi ska ha galet roligt.
Jag ska bara köra, leva livet och glömma alla problem ett tag.
Men vi hörs, Ha de toppis.

Juste Micheala ville ha mer bilder så de kommer en bild bomb strax. Love to you

Big Brother

Hejhoppgummisnopp.
Nej idag hade vi nationella ju. A det går som de går.. Hih
Efter skolan hoppa ja på bussen, å min söta vän Elise gick på i centrum. Vi pkte till Nacka Forum för att jag skulle köpa en jacka, väska och smink och hon nagellack. hehe
Snackade mest och sen tog vi långa vägen hem. När jag kom hem, åt jag och nu har jag precis duschat.
Känner mig jätte fräsh. Och Sebastian är på någon körskola så väntar på att han ska komma hem så vi kan kolla Big Brother sen. Mys.
Men nu ska ja gå och göra ansiktsbehandling. Kommmmer sen. Loooove



Inte finaste bilden. Brysig

Hallois jag just nu i Sebastians ruuuuum


Vem orkar läsa

Nu ska jag försöka skriva av mig. Jag känner verkligen att det är något jag behöver, jag behöver berätta för någon, men jag vet inte riktigt för vem, vad eller vart. Känns som bloggen är det bästa stället.

Grejen är den att jag vetinte riktigt va jag vill få fram, men allt känns så konstigt. Jag har en känsla jag inte vill ha. Vet inte vad den betyder eller va den vill komma fram till, jag förstår inte riktigt.
Men allt känns alltid så konstigt och jobbigt. Eller nej inte alltid det går upp och ner och har gjort det i ett antal månader nu. Ibland kan jag vara på toppen humör och må bäst, men helt plötsligt kan de bara stupa jag vill vara för mig själv, helt själv och bara tänka. Men de gör egentligen allt bara mycket värre. Jag vet inte varför. Jag vet inte ens vad jag tänker. Jag hatar helt enkelt att vara själv men jag har inte hittat de vänner /pojkvän jag verkligen trivs med och mår bra med. Har ingen power till nått. Försöker tänka posetivt. Försöker prata posetivt med mina vänner och familj. Men när jag väl är själv och ska försöka göra allt bättre. Blir det bara sämre. Börjar tänka att jag är jätte skoltrött och inte orkar med skolan längre. Ligger heldre kvar i sängen och sover ett par timmar till. Men jag måste fortsätta kämpa, det vet jag. Men det är så otroligt svårt. De är sista terminen i nian har bara ett par veckor kvar. Vad är det som gör att jag inte orkar. Va är det? Jag har själv ingen aning.
Känns som om jag har 2 sabinor i mig, ena säger ja till allting, andra säger nej. jag har börjat tröttna på att träna.Fast ändå inte. Jag älskar att träna men det är ändå nått som säger mig att ja inte vill. Det som alltid vart mitt allt. Träna känna sig fräsch och i form. Någonting har nu kommit ivägen. Något som säger mig att jag inte vill. Att jag inte orkar. A ni förstår säker inte vart jag vill komma, de gör inte jag heller med det är en sån lättnad att bara få skriva o skriva.´

A jag förstår verkligen inte vad jag har svårt med, jag vet att jag har svårt att lita på vänner/killar. Men jag är osäker på allt som har med denna värld att göra. Jag håller ofta grejer innom mig. Har svårt att komma nära någon vän riktigt bra. Men när jag väl gör det är det på riktigt. Samma sak med killar har svårt att börja gilla någon. Dock är jag väldigt glad över det. Jag behöver inte en massa falska vänner. Som bara förstör och försöker vara något dom inte är. Och jag behöver inte heller falska killar som nej usch. Killar det är svårt.  Men så är det väl med de flesta. Man hittar alltid någon med tiden. Det är bara leva livet och ta dag för dag och se vad som händer. Jag älskar mitt liv, mina fina vänner min underbara familj, mamma, pappa, storebror, mina fina systrar och deras familj och mina härlig djur och även mitt hus och landställe. Jag har ett perfekt liv, och det har jag verkligen. Förstår inte riktigt varför jag inte tar vara på det mer än vad jag gör.

Men jag vill bara tack mina fina vänner som alltid finns där för mig och gör mig lycklig.

Anna Engstam, Linnea Björkman, Hanna Östberg, fanny Norling, Jesper Svensson,Frida Andersson, Marcus Ångerman, Amanda Da Silva, Jennifer White, Michaela Sihlen aa jag har bara världens bästa vänner.


Jag och älskling


Största önskan just nu är att ha dig häääär, brevid mig

-

Kyssäkta


Varm dööösch

Nej nu ska jag duscha jag kan glosorna o så. Myssssssssssssssssss





Det är du och jag mot världen storesyster


10 saker ni inte visste om mig:

Jag sover med ögonbindel

Jag är dödsmörkrädd

Jag hatar att sova själv

Jag har 37 i skor

Jag har ett ärr på rumpan, efter en hund som bitit mig. Nöjd nu John. Haha

Jag har 160 säng.

Jag älskar färgen svart.

Jag älskar att sova

Jag älskar kläder och speglar

Och jag har gått på magdans.

Jeansjacka love

Tjenispenis.

Nej nu ligger jag i sängen och äter nötter. Mamma har precis kollat igenom min svenska uppsats. Så nu är jag färdig med den. Skönt. Har även läst igenom min engelska 2 gånger. Så nu ska jag plugga på glosorna och läsa texten några gånger till. Så jag bara kan ta de lugnt imorgon. Ska faktiskt åka till Nacka Forum och köpa en jeansjacka. Hihhi :) Pusssss / s

Pluggpluggpluggpluggplugg......dööööö

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Hade engelska hör natinella idag. Inegn aning om de. Panik.
Men nu sitter jag och försöker skirva klart min svenska uppsats. Sen ska jag plugga engelska, som är till imorgon. Bläää aa har en hel del grejer att göra. Så jag hör av mig i nästa pluggpause.
Hehe puss på er





Du kom, Du gick, Mitt hjärta du fick


Match

Nu ligger jag i soffan och kolla matchen hammarby-Asyriska med mamma, pappa, Sebastian och John. Dom ligger under med 1-0. Men hör av mig sen. Pussss

Hoppas just du orkar läsa detta.

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja men aa jag vill bara att du ska veta att du betyder så otroligt mycket för mig. Kan inte beskriva åh blir galen. Det är du som gjort mig till den jag är idag. Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra. Vi är så otroligt lika, på alla sätt. Du och ja genom allt vi har orkat oss igenom så otroligt mycket tillsammans efter varje fall har vi orkat lyfta oss upp igen och det hade jag aldrig orkat utan dig vid min sida. Du är min livskraft. Du och jag genom allt så är det bara. Det finns ingen annan väg. Om jag inte hade haft dig då hade jag aa jag vetinte hade troligen inte vetat vem du är och så men jag vet att jag aldrig hade varit den personen jag är idag och du har även förändrat mig som person på ett posetiv sätt. Och lärt mig att se livet från nya perspektiv. Alla jobbiga stunder vi haft tillsammans med både din och min familj. Då man egentligen bara ville försvinna och inte vara befintligt på denna jord. Har du gjort att jag har tänkt posetiv och att allt kommer bli bra. Att allt går bara man vill och försöker. Du är en så otroligt stark, glad och posetiv människa. Finns ingen som är som dig. Du är alltid glad. Eller alla tror att du iallafall det. För du döljer det med ditt leende, varje dag, dag ut och dag in. Jag förstår inte hur du klarar det. Med det är något jag ser upp till. Att vara lika stark som dig. Hur dåligt du än mår så visar du det aldrig när du är bland folk. Det är något du är riktigt dukig på. Att dölja din tårar med ditt underbara leene. Nu har vi kommit varandra så nära så jag märker direkt när det är något som inte är som det ska, och det är så otroligt skönt att du nu har förstått att du alltid kan prata med mig vad det än är. Ingenting är pinsamt. Vi har kännt varandra i hur många år som helst. Men vi har aldrig kommit varandra så nära. Men ungefär för ett år sen. Jag minns inte hur det gick till. Det ända jag kommer igår är att jag helt plötsligt ville åka till träningarna, längatde överdrivet mycket till helgerna, för att jag viste att jag skulle få träffa dig. Och jag började få oförglömliga minnen jag aldrig haft förut. Jag blev bara lyckligare och lyckligare för varje dag som gick. Även fast ja haft de så otroligt jobbigt. Ville bara försvinna. Men även hur jobbigt jag än hade så viste jag att när ja träffade dig. Så tog du mig på andra tankar.Och nu är det du och jag mot världen så är det bara. Jag är så otroligt lycklig att jag har dig som min alldeles egna bästavän. Jag älskar dig mest. Och jag hoppas verkligen att du vet vem du är du är min egna kung. Du är mina sunshine. livskraft. bästavän. syster. Ää du är bäst så är det bara.
All min kääärlek till dig.

Ny msn: [email protected]

.

En fråga om mitt hår.

Juste jag fick en gullig kommentar om att mitt hår va så fint ochsåvidare. Och hon ville att jag skulle berätta hur jag gör. Grejen är den att jag gör inte alls mycket, till skolan gör jag nästa ingenting utan att jag plattar de bara. Men till helger och när jag ska ut så plattar jag det och sen tupperar upp hela håret, sprayar spray under ifrån på det tupperade håret, sen kammar jag ner de försiktit. Jag gör absolut inte mycket med håret, Har ingen fantasi till sånt har även inte orken.
Jag änvänder även produkter från Lanza innan jag plattar de i både torrt och blötthår. Både kräm och spray.

Ja det var det. Och sen skrev du att ditt hår lägger sig under dagen. Jo men de gör det väll alltid. Men de är oftast ingen annan än en själv som tänker på det. Men isåfall kan du köpa en saltspray som du sprayar intill hårbotten. Den funkar jätte bra och man får jätte mycket volym. Finns på det flesta frisörsallongerna.

Om du inte förstod eller nått så är det bara att kommentera det. Så förklarar jag igen. Puss tack.




hammarby. love

Heeej mina fina vänner.
Nu har jag precis ätit. Kollade en massa gymnasiegrejer med mamma.
Jag vill gå Nacka och dom tog bort frisörlinjen. Men jag vill verkligen gå Nacka så får panik. Vet inte va jag vill längre. Blää Men nu gör jag absolut ingenting. Har ingen ork till nått, vill egentligen bara soooova, men har plugg som mååååste gööras. Imorgon är de ju tisdag då jag har skola sen hem och plugga engeeeelska, Jipppi.
Onsdag tror jag att jag har nationella och även fredag. Och har ångeeest för det. Jaja men helgen kommer bli grym. Längtar redan. Men ikväll eller aa straz spelar ju Hammarby. Så ska kolla på den innan ja duschar. Puss på er, hör av mig senare. Loooovers. / Sabina



Du är fin min vän

Dagens outfit.



Sådäär bild


Jag är så söööt

Tjenis.

Idag gick ja upp vid 7. Mötte Michaela i centrum så vi tog 8 bussen till stan. Mcdonals frukos å varm choklad. Sen åkte vi vidare till St:eriks gymnasium. Hittade faktiskt riktigt bra den hör gången.
När vi kom dit satt vi och pratade med en av deras syo. Hon berättade hur de kommer vara nästa år å massa ointressanta saker. Sen gick hon med oss till frisörerna. Där är de helt okej faktiskt. Läraren verkade bra men lite ofräsch är de väll. Nej jag tror inte riktigt att det är nått för mig kände att jag inte kom in i folket som gick där. Å många blickar å nej. Gillade även inte deras cafeteria. Jaja nu har jag iallafall panik. Åååh vet inte vart jag ska gå. Aa efter det åkte vi till Värmdö. Vi hade en lektion kvar bara så jag åkte hem och pluggade. Nu kan ja näästa alla engelska glosor. Känns bra. jag har även musikprov imorgon kom ja på idag. Så tänkte att jag skulle plugga lite. Men hemsida va ju trasig. Synd så kan inte plugga. Pssss
 
Nej nu ska jag bara ta de lugnt kolla igenom engelskan lite till sen bra lyssna på muuusik å mysa.
Juste jag har ju inga träningar på 3 veckor, och inga matcher fram till Eken i sommar. Riktigt skööön, heheh

Nej men vi höörs sen. Lägger in en dagen outfie sen också :) Pussss



Falska äckliga människor

Jag är trött på allt just nu. Ingen ork till nått. Det finns så vidriga männsikor. Människor till allt. Usch Blää. Döö


Kärleken övervinner allt

.

måååndag

Åh så ja. Nu ligger jag och kollar Big Brother.
Imorgon blir det ingen skola för mig. Jag ska möta upp Michaela vid 8 i Gustavsbergs centrum, för att åka till St:erik gymnasium. Jag har redan varit där men nu ska vi kolla lite nogrannare. Jag hoppas nog på de bästa men vi får se. Åh nervöööös. Men nu ska ja borsta tänderna kolla klart och kolla igenom engelska glosorna. Vi hörs nog mer imorgon. Har dock väldigt mycket nu måndag, tisdag. Men ska försöka blogga så mycket ändå.

Ha det toppen ocg håll tummarna för att vi gillar St:eriks.
Looooove




Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknaaa



Tvvvvv time

Heeejsaaan.
NU är jag nyduschad och fräääsch. Gick ner med Sebastian istället och köpte det jag behövde.
Sen gjorde ja de nyttiga barsen. Riktigt gooda. Och nu kommer Sebbe hit när som. Vi ska kolla Stockholm-Båstad

De börjar när som. Skriver sen. Pusssssssssssssss




Jag har världens snyggast vän. Tack för att du finns min lilla sun


Mooooot coooop med pappppi

Hejsan. La inte lite bilder.
Går dagen va riktigt bra. hade grymt kul. Verkligen eller hur tjejer? Hah
Somnade riktigt sent men snabbt igår. Gick upp vid 11 idag för att Linnea skulle in å gör nått me nått Apotek. Jag Anna och Fanny började fixa oss en halv timme efter hon gått. Vi åkte in till stan. Kollade mest runt. Mycket blickar Fanny. Usch. Sedan åkte vi till forum, ingen aning varför men snackade lite bara umgicks. Kom nyss hem, skulle träffat Yanelle älskling idag också men blev för sent för ja har en hel del engelska som jag måste göra. Jobbigt. Så får bli i veckan kanske. Men nu måste ja ner till coop en snabbis. och sen ska ja duscha och plugga.
Men vi kan väll höras senare mina looovers.

Pusssssss / S



Daaagens finaste bild.


Vi två mot världen syster.


Jag älskar er mest tjejer.


Mot bäääästa Fanny

Nu måste jag gå till bussen. Hööööörs imorgon! Looove



Kommer bli en toppen löööööööördag!

Hejsan.
Igår hade jag match, michaela var med och kollade. Sen åkte vi till mig bakade rosa muffins, haha.
Vi va klara vid halv 12 kasnke. Då jag hoppade in i badet. Sen bäddade vi om sängen. Så skönt.
Och imorse så skulle vi åka och lämna bullarna till Thomas för han skulle sälja.
Sen körde pappa oss till Ingarö för att Michaela skulle hämta en hund sen körde han oss till Sköndal för att Anna hade match och hon ville att vi skulle kolla. Ja sen pkt vi hem kom hem för inte alls länge sen.
Ska snart dusha, ta det lugnt sen fixa mig för kvällen. Ska på tjejmiddag. Sen får vi hoppas på utgång. Sover troligen inte hemma inatt. Möös
Men nu ska ja duscha hörs sen babes.

Puss / S




Thailand 11

Kan nu sluta kommentera era äckel

.

Natten spenderas med Michaela. Hihi


Nyyyy tattoooo snart, yeeea

.

Jag saknaaaaaar


Blä

Åh jag har ångset fast jag vet inte varför. Panikoo.


Kvällen kanske spenderas med dennna fina tjej.

 

Lite små fjortis men jag gillar dig ändå.


Fredags myyyys

heeeeeeejsan.

jag är på topp humör med ändå inte :)
Började vid 8 idag då jag hade engelska natinella i 3 timmar typ. Det var hemskt, gick inte alls bra. Så jag är jätte nervös. Menmen det är ju fredag idag så inga ledsen miner.
Jag kom nyss hem från en lång dag i nacka gymnasium. Haha ja jag och Michela åkte dit direkt efter natinella så kan inte påstå att man va så snygg men. A det kommer iallafall inte bli någon frisör linje där i år. Hemsk jag vill verkligen gå där och ingenannanstans, så vet inte riktigt vad jag ska göra. Tog ju John Bauer som andra och sist Tyresö. Men det är alldeles för långt. Men nästa vecka ska jag åka och kolla St:eriks, jag har ju redan varit där. Och det var inget för mig men nu tvekar jag och hört att de ska va bra friösr grej så, ska dit med Michela en heldag nästa vecka. Mne nu ska jag dricka upp mitt te och kolla lite tv. Sen är det bara att tagga inför match hah. Usch. Hudddinge läär vinna. ()

Men vi hörs senare. Puss på er. / S







Bläääää jag just nu.

Fredag imorgon. Jaa

Hej min fina vänner. Jag har verkligen ingen ork till att blogga.
HAde träning idag. Gär inte alls bra. Har inte spelat bra på flera månader, vetinte vad som händer men jag satsar inte längre. Men känner att jag måste komma igång nu. Men efter träningen åkte jag och pappa till Ica för han va tydligen sugen på revbemsspjäll. Jaja.
Kom hem duschade, åt lite sen har jag inte gjort ett skit. Men känner att jag måste lägga mig tidigare, för jag kommer verkligen inte upp i tid. Och imorgon ska jag ju till Nacka Gymnasium så aa kommer säkert inte hinna fixa mig åååh. Menmen. Nu ska jag kolla Big Brother. Vi hörs troligen inget mer ikväll. men imorgon.
ha det så bra. Pusss

/ Sa






Nacka Gymnasium imorgon.

Heeej gladisar.

Nu sitter jag här hemma och skriver min svenska uppsats, så duktig som jag är. Och väntar på att mamma ska bli klar med min paniksar. Höhö

Imorgon är de fredag igen. Veckorna går så sjukt fort. Men imorgon ska jag ha engelska nationella. Sen efter det ska jag och Michaela åka till Nacka Gymnasium. För att prata med rektorn å massa. För dom har tagit bort våran linje. Frisör. Jag är så arg. menmen vi ska kolla och se hur det blir om det inte går att fixa på nått sett så ska vi åka en hel dag till St eriks och kolla hur det är. Meenmne fredag imorgon och då ska hela kvällen spenderas i Huddinge hallen. Kulkul. Lördag blir det troligen tjejmiddag hos Fanny och troligen utgång efter det. Jii
 
Men nu ska jag äta och sen börja fixa mig inför en jobbig träning. Men vi hörs efter der sötnoooosar.
LoveLoveLoveLove



Mysog dag inne istan med bääästa

Du är bäst och jag älskar dig mest.

Hejj

Nu har jag duschat och fixat lite med engelskan. Känns jätte skönt.
Nu ligger jag i sängen med mamma och kollar Efterlyst. Mysigt men dock väldigt läskigt.
Ja men har absolut inget att berätta just nu men fick en söt kommentar om mitt hår som jag svarar på imorgon :)

Hör av mig senare. Puss




dööö

Åh jag har paaaaaaaaaaaanik. Ta mig här ifrån ett tag.


Anna Engstam gör mig så lycklig

Tjenare.

Idag slutade jag vid 1, riktigt skönt.
Stannade kvar i skolan ett tag och va social. Sen åkte ja till centrim å bytte buss för att fördröja tiden.
Sedan åkte jag till Skuru skolan där jag skulle möta upp Anna. Fick dock sitta där ett tag. Haha
Men vi åkte till forum köpte sen grej sedan vidare till stan och bara tog de lugnt. Fick med mig en söt ring.

Men nu ska jag hoppa in i duscheeen, hörs senare.




Jag inne på sööder idag med älsklings Anna

Jag är din


Dagens outfit.


Jag är jätte trött.

Hej :)

Idag kom jag knappt upp. Men dagen gick fort. Kom hem gjorde svenskan sen bytte jag om och åkte och hämtade min väst. Jätte snygg verkligen.
Sedan körde pappa mig till träningen. Gick bra. Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag och kollar på Big brother.

Imorgon slutar jag 20 i 1. Jätte skönt. Då jag troligen åker till Skuru Skola för att möta upp älskade Anna.
Men vi hörs sen. pussss



Min älskade väst

Hej :D

Nu ska jag iväg och hämta min väst. Wihooo
Berättar mer om min dag sen när jag är tillbaka eller efter träningen. Kyss


Kom igen bruuuudar. Snart Eken och Partille. Måste ha fina kroppar.


Derby

Nej nu ska jag gå ner och sätta mig och umgås med min familj. Vi ska kolla Djurgården-Aik.
Jag är ju hammarbyare. Men jag måste ju säga att jag gillar Djurgården mer än Aik tyvärr Linnea hah.

PUSSSSS

Jag älskar fotboll. Så är det bara.


Ge mig din kärlek

.

Onödigt inlägg

Nu har jag duschat. Känner mig jätte fräsch.
Jag vetinte vad jag ska hitta på ikväll kanske bara vara hemma, vem vet, det skulle vara väldigt skönt.. Men får se. Nu ska jag iallafall ta på mig lite myskläder sen gå ner och göra en kopp te.
Men skriver när ja har lust. Pussisar.




Kommer bli en grym helg

Ja. Jag är redan taggad inför helgen.
Imorgon kommer dagen gå fort. Onsadag slutar jag 12.45. Torsdag har jag hepp hela dagen och slutar tidigt sen fredagar är soft. Så den hör veckan kommer gå jätte fort. Sen är det helg match på fredag dock men lördag blir det tjejmiddag med mina underbara tjejer, efter det utgång.. Åh kommer bli så mysigt. Love

Ja men nu ska jag jag  bada som jag sa för ett tag sen höhöhöhö...


Lääääänge sedan!

Måndaaaag

Hej min slöta läsre.

Idag vara vi på kyrkettan så fick börja lite senare. Riktigt skönt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Sen efter lunch hade vi tårt tävling. jag va med Jesper Michela Carro och Fredrik. VI vann. Men det visst vi redan innan haha. Komemr in bild sen när ja orkat ldadda över dom. Sen efter skolan gick jag och Michela till kvarnberget och träffade min gamla klass. Framför allt Amanda för att hon åker till Spanien på onsdag.
Och kom hem flr ett tag sen då jag har pratat med Linnea. OM massa tjejgrejer.

Och fick reda på att jag har match på fredag i Huddinge. Kul!

Jaja nu ska jag ta ett bad om bara ta det lugnt. Men vi hörs senare. Kyssssss



Käääärlek på hög nivå

Hej swethearts.

Nu gör jag inte alls mycket. Ligger i sängen och kolla Big Brother.
Jag vet inte riktigt vem jag vill ska åka faktiskt. Jaja nu börjare. Höööörs sen <3




-Kommmer bildbomd senare ikväll-

.

Bästa Linnea Björkman

Hejsan.

Jag har nog haft världens skönaste dag idag.
När Linnea kom hit, körde pappa oss till Mcdonalds där vi skulle möta upp Martina Mathias Hampus och Zachiarias.
Vi satt där och snackade hade aöömänt trevligt. Och såg jag ut som vetinte vad. Åkte dit nyduschad i mjukiskläder menmne. Påväg hem åkte vi förbi konsum och köpte lite fruk. Kom hem gjorde världens goaste fruktsallad. Och vi gjorde även bars. Sen tog vi det bara lugnt tog lite söta pix, osm hon ska skicka till mig när hon kommer hem. Jag är på topp humör dock gårdagen. Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare.
Käärlek


Kärlek för mig och så många andra en obeskrivlig känsla.


Sööööndags mys med Linnea

Hejsan.

Gårdagen vart riktigt lyckad.
Michela kom hit vid 8 kankse. Fixade oss sen åkte vi till Nacka på fest. Det var fakiskt mycket roligare än vad jag trodde. Kom en hel del från Värmdö också. Men efter ett tag spårade det ur. Jag och Michaela åkte bil med min storebror och hans kompisar så det va skönt. Åkte sedan ut till Ingarö på någon fest som va halft slut. Sen åkte vi till Shell. Aja kom iallfall hem vid halv 4 då jag somande riktigt snabbt. Aa är iallafall väldigt nöjd med den här helgen. Vill tacka er som varit med mig och gjort helgen grym.

Ja, jag vaknade för inte så länge sedan. Jag hoppade in i duschen, hade hårinpackning och duscha kallt. Känner mig riktigt fräääsch nu. Ligger i sängen och kollar på Disney, väntar även på miin söötnos Linnea som är påväg. Hih


Men nu ska jag kolla lite tv och bara ta det lugnt. Pusssssssss




Hahah Michela är taggad till 1000. Klocken.

Love helg

Hejsan.

Jag har varit io stan med Anna hela dagen. Jätte mysigt, verkligen!
Köpte bara lite smycken till mamma.
kom hem för ett tag sen duschade åt och nu väntar jag på att Michaela ska komma.
Hon ska fixa sig en ska vi ut. Nacka blir det idag. Hoppas det blir kul, lär bli det väldigt många av mina ganmla klasskompisar. Men nu ska jag fixa det sista innna hon kommer.
Jag hör av mig innnan jag går eller imorgon. Kyssss


Staaaaaaan = Shooooooopping

Hejsan sötisar.

Nu har jag och Anna precis varit nere  o solat. Vi gick upp vid 9. Kolla disney och drack te.
Vi kom nyss hem nu ska vi fixa oss sen drar vi oss in mot staden.
Men jag skriver nog innna jag åker in men nu ska jag duscha. Pusspusspusspusss


Sötis











Öhe helg

Hej vänner.

När Anna kom vaxade vi benen. Sen gick vi ner till Centrum och köpte rakhyvlar och sen rakade vi de som vi inte kunde ta haha. Sen duschade vi och hade hårinpackning. Och så nu har vi precis ätit och, det var faktiskt jätte gott. Men nu ska vi göra anikstsmaskerna, lite fräscht sådär. Sen ska vi baka bars och äta glass, Yeaaah.

Jaja men vi hörs senate babes..

Ha en toppen kvälll


Pussisar

Heeej

Nu kom jag hem för ett tag sen. går dagen var riktigt mysig jag och Michaela tog det bara lugnt duscha koka te kolla BB snakcade och sooov. hade dock lite svårt att komma upp imorse. Kom bara lite sent.
Ehm efter skolan åkte jag med Martin Zachis Jeppe och några av deras kompisar till Mcdonalds där jag väntade på Amanda. När hon kom gick vi upp till Ica för att Zachis skulle köpa öite grejer och eftersom jag ska göra middag till mig och Anna så köpte jag de som behövdes plus ansiktsmasker, hårinpackning å en massa mys.
 
Nu gör jag absolut ingenting väntar på att Anna ska komma vi ska vaxa benen. Aj säger jag bara. Haha sen ska vi ng ner och sola också :) men jag hör av mig lite senare.

Puss på er. / Sc


RSS 2.0