imrogon flyttar jag =D


en JÄTTE ful bild på mig och min lillasyster som jag hittade i sabinas arkiv här ;) nyår 2009 eller 08

gash ätmligen så flyttar jag, skulle flyttat förra julen men dem blev aldrig klara med våra hus.. iaf, idag ska jag vara med anna & ebba, mysigt! vi ska hem till anna i hagsätra... haha :) ååå vad jag saknar sabina & jennifer, helt sjukt! ååå kom hem nu brudar, jag har saknat er för länge! jennfier har jag inte sett på hela sommaren, gumman kom hem! och sabina, du måste också komma hem nu, jag saknar er för mycket!

söndag



god morgon, är klar nu, bussen går 11 och jag ska till kevin. därför kommer jag nog inte skrvia på hela dagen, eller när jag kommer hem. idag kom efterlängtade anna hem! men vi hörs då, puss

borta bra men hemma bäst





gaassh vad jag saknar er !

hemma ifrån kungsan, the voice, det var najs.
var med elin, lina, jaqueline, jesper, josefine, thyra, olivia & agnes tror inte det var ngn mer ;)
träffade massor där, cajsa, johanna, ida m.m haha :)
imorgon kanske jag ska vara med kevin, jag vet inte. tror jag bokade in mig med någon annan, men det lär jag se imorgon. aja, nu är jag skit trött. ska sova, vi hörs puss!


thevoicetvåtusentio



nu drar jag och elin till stan för att möta lina, sen åker vi till kungsan för the voice, najs! hoppas vi ses där :)

förlåt för dålig uppdatering

förlåt, men jag har varit lite upptagen :( jag har inte hunnit alls, hunnit min egen blogg, jag vet det suger att jag inte skrivit här, men jag har inte haft tid. ska ni på the voice ikväll eller?
här är ett videoklipp på när mina galet duktiga vänner dansar! ↓ värt att se!


snart kommer eeeelin


sean banan - the voice summercamp

sitter i min säng, lyssnar på musik, kollar på bilder,
smsar med mark, kollar buss till elin & redigerar bilder. kom nyss hem, vi har åkt bil i en timma, onödigt - jag vet. vi skulle till jonathan och rickards fotbollsmatch men den blev inställd. dem vågade inte möta jonathans lag för att dem leder serien, haha :) aja, nu ska jag smsa elin och kolla vart lilla fisen är! puss

Ung08



idag har jag vart på ung och på bilden är det några jag känner som dansar, najs! imorgon ska jag till grönan med syskonen och sen ska jag på restaurang med familjen och keszler, najs. aja, vi hörs puss!

nu gliiider vi



Nu drar vi iväg, först till ebba för att lämna hennes saker sen till stan för att köpa ett par strumpor och sen till kungsan för att se ida & emelie dansa :) ha det gött!

är med ebba

nu är jag med ebba, sov hos henne inatt och nu sover hon hos mig, imorgon blir det ung för mina två kompisar emelie och ida ska dansa :) najs! aja, just nu bakar vi scones, gott ? JA! nu måste jag dra och fortsätta baka, puss <3


Waka Waka

Jag saknar er något otroligt! Glömmer aldrig den dagen, <3

God morgon, eller nej klockan är halv fyra men jag har pyjamas på mig. Ska snart börja fixa mig inför ikväll, ska bli galet najs. Ska möta Emma Lina och Frida utanför halv nio sen ska vi in och dansa skiten ur alla där inne.
Sitter i mitt kök nu och undrar var alla i min familj är, dem stack innan jag vaknade och jag har inte orkat ringa och kolla?? Aja, nu måste jag göra iordning mitt hår och skit, vi hörs!

Demarco - She Can't Wait

Gash vad jag är glad, fattar inte att det är för att jag älskar det jag gör, jag älskar att dansa. Shit jag är typ beroende, det är det ändå jag gör! När jag går, sitter, ligger. Aja, idag har jag dansat i 9 och en halv timme, det är så gryyymt najs. Imorgon blir det fest i fryshuset, jag kommer in gratis men ni andra betala 100 kronor sen inne och det kommer bli gryyymt! Aja, nu ska jag ta någon macka eller något skit och sen fortsätta dansa. PUSS

AAAAAAJ


Jag har träningsverk, verkligen ÖÖVERALLT. Det är riktigt jobbigt, jag går som en groda och typ dansar som en apa. Nej men allvarligt jag har träningsverk överallt, armar, ben, axlar.. Aja, nu måste jag gå! Ha det grymt!

// Linnea Alsberg - www.onemoreplace.blogg.se

god morgon alla söta!



God morgon sabinas läsare, det är linnea som skriver :) Sabina är påväg till mallorca nu och undrade om jag kunde skriva lite i hennes blogg medans hon var borta, och ja det är klart, vad gör man inte för sin bästa vän? :O
Aja, idag ska jag dansa! Jag är på dansläger den här veckan och det är så galet kul, dagen börjar med discodans, vet ni hur galet kul det är? Alla borde testa, ohh hell vad kul det är! Jag har nog inte tid att skriva på dagen men jag gör det när jag kommer hem ikväll runt nio? Oj, nu måste jag rusa till bussen, puss <3

// Linnea Alsberg - www.onemoreplace.blogg.se

spain

imorgon åker jag till spanien med min vän jennifer :) kommer hem om 2 veckor, hör av mig då, ska verkligen försöka börja blogga :D puss ha de bra i kalla sverige nu :)

RSS 2.0